Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 29. september 2017 Prvi diplomant magistrskega študijskega programa 2. stopnje Matematika s finančnim inženiringom

V petek, 29. septembra 2017, je Žiga Velkavrh zaključil magistrski študij Matematika s finančnim inženiringom z magistrsko nalogo »Vedenjska teorija iger in strateško odločanje študentov v Sloveniji«, pod mentorstvom izr. prof. dr. Aljaža Uleta.

Žiga Velkavrh je prvi diplomant magistrskega študijskega programa 2. stopnje Matematika s finančnim inženiringom, ki se je na UP FAMNIT pričel izvajati v študijskem letu 2013/14. Z zaključkom študija je pridobil strokovni naslov magister finančne matematike.

V svojem magistrskem delu je potrdil hipotezo, ki pravi, da vedenjska teorija iger daje boljše napovedi kot klasična teorija iger. »Pretekli poskusi so pokazali, da se ljudje v strateških situacijah obnašamo drugače kot predvideva klasična teorija iger. Vedenje ljudi bolje pojasnjuje vedenjska teorija iger, ki je osrednja tema magistrskega dela.« je zapisano v izvleku dela. To je tudi sam ugotovil s poskusi, ki jih je izvedel s študenti slovenskih fakultet.

Iskrene čestitke in veliko uspeha na nadaljnji raziskovalni poti!


(Na fotografiji: izr. prof. Aljaž Ule in nov diplomant Žiga Velkavrh)


četrtek, 28. september 2017 Začeli so se Orientacijski dnevi UP 2017!

Danes smo na Univerzi na Primorskem začeli s t.i. orientacijskimi dnevi – »Orientation days 2017«, namenjenim študentom iz tujine, ki so v študijskem letu 2017/2018 vpisani na naše študijske programe ali bodo pri nas opravili študijsko izmenjavo v okviru programa Erasmus+ in drugih programov mobilnosti.

Na uvodnem srečanju, ki se ga je udeležilo okoli 120 novih študentov UP iz različnih koncev sveta, smo jim predstavili našo univerzo in okolje ter glavne značilnosti Slovenije in njenih prebivalcev. Za udeležence so bili zelo pomembni podatki o dokumentih in postopkih, ki jih za potrebe njihovega bivanja v Sloveniji uredijo na upravni enoti. Pri tem jim bodo pomagali študenti tutorji in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP). Po ogledu Kopra smo se odpravili na UP Fakulteto za turistične študije – Turistico, kjer se je nadaljevalo druženje in spoznavanje novega okolja ter okušanje tipičnih kulinaričnih dobrot naših krajev.  

V petek, 29.9.2017, jim bodo za vse informacije na voljo koordinatorji mobilnosti in vpisna služba UP, v popoldanskih urah pa se bodo udeležili delavnic na Noči raziskovalcev, ki jo UP organizira v sodelovanju z Univerzo v Mariboru, Univerzo v Novi Gorici, Nacionalnim inštitutom za biologijo iz Ljubljane in Gimnazijo Franca Miklošiča Ljutomer.

Sobota, 30.9.2017, bo namenjena tečaju slovenskega jezika, ki ga UP organizira za vse tuje študente, v nedeljo pa bodo lahko sproščeno uživali na plaži.

Orientacijske dni bomo sklenili s »Pozdravom brucem« kot uradnim sprejemom ob začetku študijskega leta, ki bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra 2017, od 9.30 dalje na Titovem trgu v Kopru.  

Vse aktivnosti orientacijskih dni izvaja UP v okviru projekta »Internacionalizacija 2016«, ki ga za izboljšanje procesa internacionalizacije slovenskega visokega šolstva sofinancira Republika Slovenija – Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

 


sreda, 27. september 2017 SPREJEM BRUCK IN BRUCEV V PONEDELJEK, 2. OKTOBRA

Pozdravljeni, brucke in bruci!

Le nekaj dni nas loči od 2. oktobra, ko se bo pričelo študijsko leto 2017/18.

Da bi prvo študijsko leto kar najbolje pričeli, vas bomo v ponedeljek, 2. oktobra pričakali s sledečim programom:

  • 11:00–12:30: Sprejem brucev UP FAMNIT v predavalnici Tramontana (UP FHŠ, Titov trg 5, pritličje),
  • 14:00–15:00: Sestanki s koordinatorji posameznih programov:
    • Matematika (izvedba v slovenskem jeziku) in Matematika v ekonomiji in financah: predavalnica Famnit-Muzejski1 (Muzejski 7, pritličje),
    • Računalništvo in informatika (izvedba v slovenskem jeziku): predavalnica Famnit-MP1 (Glagoljaška 8, 1. nadstropje),
    • Biodiverziteta: predavalnica Famnit-Muzejski2 (Muzejski 7, pritličje),
    • Sredozemsko kmetijstvo: predavalnica Famnit-Muzejski4 (Muzejski 7, pritličje),
    • Bioinformatika: predavalnica Famnit-1-RU1 (Glagoljaška 8, 1. nadstropje),
    • Biopsihologija: predavalnica Famnit-VP (Glagoljaška 8, 1. nadstropje),
  • 15:00–17:00: Druženje v avli Galeba (Kettejeva 1, pritličje).

Od torka, 3. oktobra dalje potekajo predavanja in vaje v skladu z urnikom. Vsa obvestila Referata, ki se nanašajo na spremembe urnika, so objavljena tukaj.

Svetujemo vam, da se naročite na prejemanje obvestil po e-pošti.

Veselimo se srečanja z vami!

Učitelji in sodelavci ter študenti UP FAMNIT

 


sreda, 27. september 2017 MAGISTRSKI ŠTUDIJ: Začetek predavanj in sestanki s koordinatorji

Študente obveščamo, da se študijski proces za magistrski študij v študijskem letu 2017/18 prične v ponedeljek, 2. oktobra 2017, in sicer:

  • študenti magistrskega študija Matematične znanosti – izvedba v slovenskem jeziku (PMA) pričnejo z Matematičnim raziskovalnim seminarjem v ponedeljek, 2. oktobra ob 10. uri v Famnit-Pošta, prva predavanja pa bodo pri predmetu Izbrana poglavja iz numeričnih metod v torek, 3. oktobra ob 15. uri v Famnit-Muzejski3. Sestanek s koordinatorjem bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra ob 11:30 v Famnit-Pošta;
  • študenti magistrskega študija Računalništvo in informatika (PRIN) pričnejo s predavanji pri predmetu Izbrana poglavja iz obdelave slik v torek, 3. oktobra ob 16. uri v Famnit-Muzejski2. Sestanek s koordinatorjem bo potekal v okviru Seminarja v ponedeljek, 2. oktobra ob 16.30 v Famnit-MP2;
  • študenti 1. letnika magistrskega študija Varstvo narave (PBI) pričnejo s predavanji pri predmetu Ekologija kopenskih ekosistemov v ponedeljek, 2. oktobra ob 15.30 v Livade-Ogenj. Uvodni sestanek študentov s koordinatorico bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra ob 10.30 v predavalnici Livade-Omega;
  • študenti 1. letnika magistrskega študija Biopsihologija (PBP) pričnejo s predavanji pri predmetu Zdravstvena psihologija v ponedeljek, 2. oktobra ob 11.30 v DŠD-3-MP1. Sestanek s koordinatorico bo potekal v sredo, 4. oktobra ob 10. uri v DŠD-2-MP2;
  • študenti 1. letnika magistrskega študija Matematika s finančnim inženiringom (PMF) pričnejo s predavanji pri predmetu Izbrana poglavja iz numeričnih metod v torek, 3. oktobra ob 15. uri v Famnit-Muzejski3. Sestanek s koordinatorjem bo potekal v petek, 6. oktobra ob 14:30 v Famnit-Pošta;
  • študenti 1. letnika magistrskega študija Uporabna psihologija (UPSI) pričnejo s predavanji pri predmetu Zdravstvena psihologija v ponedeljek, 2. oktobra ob 11.30 v DŠD-3-MP1. Sestanek s koordinatorico bo potekal v četrtek, 5. oktobra ob 11:30 v Famnit-VP.

Za dodatna pojasnila in informacije smo dosegljivi v Referatu (05/611 75 75, referat@famnit.upr.si).

Želimo vam veliko študijskih uspehov v študijskem letu 2017/18!

Referat za študente UP FAMNIT

 


torek, 26. september 2017 Raziskovalni dnevi iz matematike na UP FAMNIT

V nedeljo, 24. 9. 2017, so se na UP FAMNIT zaključili letošnji Raziskovalni dnevi iz matematike, ki jih naša fakulteta, v sodelovanju z Društvom matematikov, fizikov in astronomov Slovenije in UP PEF, organizirala že sedmo leto zapored.
K udeležbi smo povabili dijake iz vse Slovenije, ki so dosegli uspešno uvrstitev na Državnem tekmovanju iz matematike in/ali na mednarodnih tekmovanjih (IMO, MEMO, EGMO). S pomočjo matematičnih aktivov primorskih srednjih šol pa smo privabili še nekaj matematičnih navdušencev z Gimnazije Koper, Gimnazije Ilirska Bistrica in Gimnazije Postojna. Štiridnevnega izobraževalnega programa se je tako udeležilo kar 29 dijakov. Predavatelji so bili profesorji, raziskovalci in študenti UP FAMNIT, pri organizaciji pa je pomagal tudi študent UP PEF Matija Jenko.

Prve tri dni so se udeleženci posvetili iskanju rešitev na bolj zahtevne matematične probleme, pri katerih so jim pomagali raziskovalci doc. dr. Jurij Kovič, dr. Nino Bašić in dr. Samir Hodžić. Raziskovalnim delavnicam so sledila še predavanja izbranih poglavij iz matematike, ki so namenjena pripravam na Mednarodno matematično olimpijado in druga matematična tekmovanja. Drugi dan so obravnavali teorijo števil, ki jo je predstavila študentka Nina Klobas, tretji dan pa so reševali naloge s področja geometrije, pri čemer jim je bil v pomoč Borut Umer. Zadnji dan je bil namenjen predvsem nalogam s področja neenakosti, ki jih je z dijaki reševal Kenny Štorgel. Organizacijo dogodka je koordiniral visokošolski učitelj na UP FAMNIT, doc. dr. Ademir Hujdurović.

Dijakom se zahvaljujemo za udeležbo na dogodku in jim seveda želimo še veliko uspehov na vseh prihodnjih matematičnih tekmovanjih!

 


torek, 26. september 2017 Orientacijski dnevi za tuje študente

Z začetkom novega študijskega leta bo vrata UP FAMNIT prvič prestopilo tudi skoraj 100 študentov iz tujine (75 redno vpisanih študentov v prve letnike in 19 študentov na mobilnosti). 

Vpis iz tujine je tudi sicer v porastu na Univerzi na Primorskem, zato letos za vse tujce organiziramo ORIENTACIJSKE DNEVE, ki bodo namenjeni spoznavanju okolja in univerze. 

Učitelji, raziskovalci in študenti ste vabljeni, da se nam pridružite na aktivnostih! Program je predstavljen v nadaljevanju, za več informacij pa so na voljo kolegi v mednarodni pisarni preko international@famnit.upr.si


PREDLOG PROGRAMA:

ČETRTEK, 28.9.2017: 

  • 13:00: Uvodni pozdrav, pomembni postopki ob prihodu (UP FM)
  • 13:30: Kje je Slovenija in kaj se tam dogaja? (UP FM)
  • 14:30: sprehod po Kopru, orientacija v prostoru (Koper)
  • 17:00: prevoz do Portoroža
  • 18:00: študenti predstavijo svoje države (s hrano in pijačo) (UP FTŠ)
  • 23:00: povratek v Koper

PETEK, 29.9.2017

  • 10:00: spoznavanje drugih organizacij povezanih z Univerzo na Primorskem (UP FM)
  • 11:00: srečanje tujih študentov z obiskovalci mednarodne konference (UP FM)
  • 12:00: srečanja s koordinatorji študijskih programov, koordinatorji mednarodnih pisarn in tutorji na fakultetah (fakultete - na UP FAMNIT predavalnice Muzejski 1,2,3,4)
  • 14:30: Znanost za življenje - spoznavanje raziskovalcev UP in njihovega dela (Taverna, Livade, Simonov zaliv)

SOBOTA, 30.9.2017

  • 10:00: preživetvena slovenščina (UP FM)
  • 12:00: Kako preživeti prosti čas na obali (predstavitev možnosti) (UP FM)

PONEDELJEK, 2.10.2017

  • 9:30: univerzitetni sprejem brucev na Titovem trgu (Titov trg)
  • 11:00: sprejem brucev na fakultetah (fakultete - na UP FAMNIT Velika predavalnica)
  • 13:00: sprejem za tujce, ki se niso udeležili orientacijskih dni (UP FHŠ - Maestral 1)

ponedeljek, 25. september 2017 Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem

Brucke, bruci in ostali študenti ter zaposleni ste vabljeni na uradni sprejem ob začetku študijskega leta, ki bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra 2017, od 9.30 dalje na Titovem trgu v Kopru (v primeru dežja pa v koprski Taverni).

Program prireditve:
9.30–10.00:

Vsak bruc prejme posebno majico, prisotni pa se bodo okrepčali z zdravim zajtrkom, ki ga bomo pripravili v sodelovanju s Kmetijsko zadrugo Agraria Koper, Mlinotestom, Pizzerijo Atrij in drugimi pokrovitelji.

Radio Capris bo poskrbel za dobro glasbo in javljanje v živo, podjetja, društva, institucije in članice univerze pa za nagradne igre in obilo uporabnih informacij, ki bodo študentom prišle prav v času študija. Z nami bodo kadrovska agencija in študentski servis M Servis iz Kopra, Klub Študentov Občine KoperCenter mladih KoperOsrednja knjižnica Srečka Vilharja KoperPokrajinski Muzej KoperNova ljubljanska banka, Študentska organizacija Univerze na Primorskem - ŠOUPAkademski pevski zbor Univerze na Primorskem, Univerzitetni Inkubator PrimorskeKarierni center Univerze na Primorskem in fakultete Univerze na Primorskem: UP Fakulteta za humanistične študijeUP Fakulteta za managementUP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologijeUP Pedagoška fakultetaUP Fakulteta za turistične študije Turistica, UP Fakulteta za vede o zdravju ter UP Študentski domovi in raziskovalni inštitut UP Inštitut Andrej Marušič

10.00:

Dobrodošlica rektorja Univerze na Primorskem in župana Mestne občine Koper, dekanj in dekanov fakultet Univerze na Primorskem ter predsednikov Študentskega sveta Univerze na Primorskem in Študentske organizacije Univerze na Primorskem. 
Sledi glasba, ples, smeh in nagradne igre!

Vabljeni!


sreda, 20. september 2017 Javni razpis za mlade raziskovalce v letu 2017

Rok prijave: 4. oktober 2017 do 14. ure

Javni razpis
Prijavni obrazec
Izjava
Navodila
Ocenjevalni list za mentorja MR

MENTOR

RAZISKOVALNO PODROČJE

RAZISKOVALNI PROGRAM

ČLANICA UP

PREDSTAVITEV MENTORJA IN PROGRAMA USPOSABLJANJA MR

izr. prof. dr. Klavdija Kutnar

1.01. Naravoslovje / Matematika

P1-0285 Algebra, disekretna matematika, verjetnostni račun in teorija iger

Inštitut Andrej Marušič

predstavitev

         

Več o programu mladih raziskovalcev na http://star.www.upr.si/index.php?page=ac_content&item=124


sreda, 20. september 2017 DODIPLOMSKI ŠTUDIJ: Urniki za jesenski semester 2017/18

Obveščamo vas, da so na spletni strani fakultete (v rubriki Urniki) objavljeni urniki za jesenski semester 2017/18, ki se prične v ponedeljek, 2. oktobra 2017 in zaključi v petek, 19. januarja 2018.

Posebej vas želimo opozoriti na naslednje:

  • Navodila za pregledovanje urnikov so objavljena na zgoraj navedeni spletni strani,
  • SKUPINE: delitev v skupine PRI VAJAH je predvidena pri nekaterih predmetih dodiplomskih študijskih programov Računalništvo in informatika (1. in 2. letnik), Biodiverziteta (1. in 2. letnik) in Biopsihologija (1. in 3. letnik). SEZNAMI študentov po skupinah bodo objavljeni na zgoraj navedeni spletni strani v petek, 29. septembra 2017. V skupine za letnik bodo uvrščeni le študenti, ki so prvič ali ponovno vpisani v letnik. Ostali študenti (pavzerji; študenti, ki opravljajo obveznosti za pretekli letnik; študenti, ki opravljajo diferencialne izpite; študenti, ki jim je bilo odobreno opravljanje predmetov višjega letnika), se za vključitev v skupino za vaje pri predmetu dogovorijo neposredno z nosilcem predmeta oziroma z asistentom pri predmetu;
  • IZVEDBA PREDMETOV PO TEDNIH: opozarjamo, da je potrebno preveriti urnik za vsak posamičen teden jesenskega semestra;
  • SPREMEMBE URNIKA: do 29. septembra 2017 so možne spremembe urnika, zato študente prosimo, da urnik ponovno preverijo tik pred začetkom študijskega leta. Vse spremembe urnika od vključno 2. oktobra 2017 dalje bodo objavljene med obvestili Referata.

Študente 3. letnika programa Matematika v ekonomiji in financah posebej obveščamo, da bosta predmeta Finančne vsebine v angleškem jeziku in Makroekonomsko modeliranje na urnik umeščena naknadno.

Študente 3. letnika programa Računalništvo in informatika posebej obveščamo, da bosta predmeta TVS Namestitev in vzdrževanje SQL strežnika in TVS Načrtovanje in optimizacija delovanja SQL strežnika na urnik umeščena naknadno.

V ponedeljek, 2. oktobra 2017 bo potekal sprejem brucev in bruck. Točne informacije glede sprejema bodo v kratkem objavljene med obvestili na spletni strani fakultete. Za bruce se v ponedeljek, 2. oktobra 2017 predavanja in vaje po urniku ne izvajajo.

Vsa nadaljnja obvestila glede urnika bodo objavljena med obvestili Referata (v rubriki Obvestila), za posamezen študijski program. Vsem študentom svetujemo, da se prijavijo za prejemanje obvestil po e-pošti.

Referat za študente UP FAMNIT


sreda, 20. september 2017 PODIPLOMSKI ŠTUDIJ: Urniki za jesenski semester 2017/18

Obveščamo vas, da so na spletni strani fakultete (v rubriki Urniki) objavljeni urniki za jesenski semester 2017/18, ki se prične v ponedeljek, 2. oktobra 2017 in zaključi v petek, 19. januarja 2018.

Posebej vas želimo opozoriti na naslednje:

  • NAVODILA za pregledovanje urnikov so objavljena na zgoraj navedeni spletni strani;
  • objavljeni urniki veljajo za MAGISTRSKE študijske programe. DOKTORSKI ŠTUDIJ se zaradi majhnega števila študentov izvaja s konzultacijami. Program študija študenta se oblikuje individualno, v dogovoru z mentorjem doktorskega študenta. Doktorski študenti programa Računalništvo in informatika obiskujejo PODIPLOMSKI SEMINAR, ki se izvaja skupaj za študente magistrskih in doktorskih študijskih programov (ponedeljek ob 16. uri), doktorski študenti programa Matematične znanosti pa obiskujejo RAZISKOVALNI MATEMATIČNI SEMINAR (ponedeljek ob 10. uri);
  • IZVEDBA PREDMETOV PO TEDNIH: opozarjamo, da je potrebno preveriti urnik za vsak posamičen teden semestra;
  • SPREMEMBE URNIKA: do 29. septembra 2017 so možne spremembe urnika, zato študente prosimo, da urnik ponovno preverijo tik pred začetkom študijskega leta. Vse spremembe urnika od vključno 2. oktobra 2017 dalje bodo objavljene med obvestili Referata.

Študente programa Varstvo narave posebej obveščamo, da bo predmet Herpetologija na urnik umeščen naknadno.

V prvem tednu oktobra bodo potekali sestanki koordinatorjev programov s študenti, kjer bodo študente seznanili s pomembnimi informacijami o študiju v 2017/18. Termini sestankov bodo objavljeni v kratkem med obvestili Referata za posamezen študijski program.

Vsa nadaljnja obvestila glede urnika bodo objavljena med obvestili Referata (v rubriki Obvestila), za posamezen študijski program. Vsem študentom svetujemo, da se prijavijo za prejemanje obvestil po e-pošti.

Referat za študente UP FAMNIT


petek, 15. september 2017 Od 18. do 22. septembra 2017 poteka tretji (zadnji) prijavni rok za vpis v 1. letnik dodiplomskega študija za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljane izven EU

Od ponedeljka, 18. septembra do vključno petka, 22. septembra 2017 je možna prijava za vpis v 1. letnik dodiplomskega študija za Slovence brez slovenskega državljanstva in državljane izven EU (tretji prijavni rok), in sicer za vse študijske programe UP FAMNIT: Matematika, Matematika v ekonomiji in financah, Računalništvo in informatika, Biodiverziteta, Bioinformatika, Sredozemsko kmetijstvo in Biopsihologija.

Kandidati, ki želijo svojo študijsko pot nadaljevati na UP FAMNIT, so vabljeni k oddaji prijave.

Razpis za vpis in vse informacije v zvezi z oddajo prijave so dostopni tukaj.

Vse informacije lahko kandidati dobijo v Referatu za študente (e-naslov: referat@famnit.upr.si, tel. št. 05 611 75 75).


sreda, 13. september 2017 Od 14.9. do 20.9.2017 možna prijava za vpis v podiplomski študij (drugi prijavni rok)

V četrtek, 14.9. se pričenja drugi prijavni rok za vpis v magistrske in doktorske študijske programe UP FAMNIT v študijskem letu 2017/2018 (za slovenske državljane in tujce iz in izven EU ter za Slovence brez slovenskega državljanstva), ki poteka do vključno srede, 20.9.2017.

Kandidati, ki želijo svojo študijsko pot nadaljevati na UP FAMNIT, so vabljeni k oddaji prijave.

Na vseh podiplomskih (magistrskih in doktorskih) študijskih programih UP FAMNIT je še možna prijava v drugem (zadnjem) prijavnem roku.

Prijavo je potrebno oddati preko spletna portala eVŠ ter poslati priporočeno po pošti na naslov: UP FAMNIT, Glagoljaška 8, Koper.

Razpis za vpis in vse informacije v zvezi z oddajo prijave so dostopni tukaj.

Vse informacije lahko kandidati dobijo v Referatu za študente (e-naslov: referat@famnit.upr.si, tel. št. 05 611 75 75).


ponedeljek, 4. september 2017 Prvi diplomant magistrskega študijskega programa 2. stopnje Uporabna psihologija na UP FAMNIT

V ponedeljek, 4. septembra 2017, je Dean Lipovac zaključil magistrski študij Uporabne psihologije z magistrsko nalogo »Povezanost racionalnega mišljenja z duševnim zdravjem«, pod mentorstvom doc. dr. Janeza Mlakarja in somentorstvom asist. dr. Maje Smrdu.

V svojem magistrskem delu je Dean Lipovac preveril, kako se racionalno mišljenje povezuje z duševnim zdravjem pri neklinični populaciji. »224 oseb je preko spleta izpolnilo meri racionalnega mišljenja - Test kognitivne refleksije (CRT) in Lestvico aktivnega odprtega mišljenja (AOTS), mero duševnega zdravja - Vprašalnik duševnega zdravja (MHC-SF) ter Vprašalnik čustvene regulacije (ERQ) in Vprašalnik ruminativnosti in refleksivnosti (RRQ). Podlestvice ERQ in RRQ so imele predvideno mediatorsko vlogo med racionalnim mišljenjem in duševnim zdravjem. Rezultati so pokazali, da se meri racionalnega mišljenja ne povezujeta z duševnim zdravjem« (iz izvlečka magistrske naloge). Celotno magistrsko delo je objavljeno na spletni strani Famnita.

Dean Lipovac je prvi diplomant magistrskega študijskega programa 2. stopnje Uporabna psihologija, ki se je na UP FAMNIT pričel izvajati v študijskem letu 2016/17. Z zaključkom študija je pridobil strokovni naslov magister psihologije.

Iskrene čestitke in veliko uspeha na nadaljnji raziskovalni poti!

(na fotografiji z desne: izr. prof. dr. Gregor Žvelc - predsednik komisije, doc. dr. Simona Kralj Fišer - članica komisije, asist. dr. Maja Smrdu - somentorica, mag. psih. Dean Lipovac, doc. dr. Janez Mlakar - mentor)


petek, 1. september 2017 Pričel se je drugi prijavni rok za vpis v višji letnik, študij diplomantov ter vzporedni študij dodiplomskega študija (slovenski državljani in tujci iz EU ter Slov. brez slov. državljanstva in tujci izven EU)

Do vključno petka, 15. septembra 2017 je možna prijava za vpis v višji letnik, študij diplomantov ter vzporedni študij dodiplomskega študija za slovenske državljane in tujce iz EU ter Slovence brez slovenskega državljanstva in tujce izven EU (drugi prijavni rok).

Kandidati, ki želijo svojo študijsko pot nadaljevati na UP FAMNIT, so vabljeni k oddaji prijave.

Razpis za vpis in vse informacije v zvezi z oddajo prijave so dostopni tukaj.

Vse informacije lahko kandidati dobijo v Referatu za študente (e-naslov: referat@famnit.upr.si, tel. št. 05 611 75 75).