Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 25. september 2017 Pozdrav bruckam in brucem Univerze na Primorskem

Brucke, bruci in ostali študenti ter zaposleni ste vabljeni na uradni sprejem ob začetku študijskega leta, ki bo potekal v ponedeljek, 2. oktobra 2017, od 9.30 dalje na Titovem trgu v Kopru (v primeru dežja pa v koprski Taverni).

Program prireditve:
9.30–10.00:

Vsak bruc prejme posebno majico, prisotni pa se bodo okrepčali z zdravim zajtrkom, ki ga bomo pripravili v sodelovanju s Kmetijsko zadrugo Agraria Koper, Mlinotestom, Pizzerijo Atrij in drugimi pokrovitelji.

Radio Capris bo poskrbel za dobro glasbo in javljanje v živo, podjetja, društva, institucije in članice univerze pa za nagradne igre in obilo uporabnih informacij, ki bodo študentom prišle prav v času študija. Z nami bodo kadrovska agencija in študentski servis M Servis iz Kopra, Klub Študentov Občine KoperCenter mladih KoperOsrednja knjižnica Srečka Vilharja KoperPokrajinski Muzej KoperNova ljubljanska banka, Študentska organizacija Univerze na Primorskem - ŠOUPAkademski pevski zbor Univerze na Primorskem, Univerzitetni Inkubator PrimorskeKarierni center Univerze na Primorskem in fakultete Univerze na Primorskem: UP Fakulteta za humanistične študijeUP Fakulteta za managementUP Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologijeUP Pedagoška fakultetaUP Fakulteta za turistične študije Turistica, UP Fakulteta za vede o zdravju ter UP Študentski domovi in raziskovalni inštitut UP Inštitut Andrej Marušič

10.00:

Dobrodošlica rektorja Univerze na Primorskem in župana Mestne občine Koper, dekanj in dekanov fakultet Univerze na Primorskem ter predsednikov Študentskega sveta Univerze na Primorskem in Študentske organizacije Univerze na Primorskem. 
Sledi glasba, ples, smeh in nagradne igre!

Vabljeni!