Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

Študenti - Arhiv

2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

sreda, 17. januar 2018 Kuponi za brezplačen ogled košarkarskih tekem lige NOVA KBM

Študente obveščamo, da smo s strani kluba SIXT PRIMORSKA prejeli obvestilo o možnosti koriščenja brezplačnih vstopnic za ogled košarkarskih tekem v letošnji sezoni.

Tako si boste študenti Univerze na Primorskem že v prihajajočem vikendu lahko ogledali naslednja dvoboja:

Za število kuponov (en kupon velja za dve brezplačni vstopnici), ki jih želite pridobiti, pišite na naslov: anja.curk.repic@upr.si.

Prijave se sprejemajo do četrtka, 18. 1. 2018.


sreda, 17. januar 2018 PINA išče kandidate/-ke za Evropsko prostovoljsko službo (EVS) v Romuniji in na Portugalskem

Kulturno-izobraževalno društvo PiNA, v sodelovanju s partnerji iz Romunije in Portugalske, išče kandidate/-ke za 7-mesečno Evropsko prostovoljsko službo (EVS) v Romuniji in 5-mesečno prostovoljsko službo na Portugalskem. Odlična priložnost za vse mlade, ki si želijo v novem letu potovati in pridobiti nove izkušnje!

Udeležba na EVS je za prostovoljca/-ko brezplačna. Poleg tega, da je v materialnem smislu za prostovoljko/-ca poskrbljeno, EVS mladim omogoča predvsem neformalno izobraževanje in življenjsko izkušnjo v mednarodnem okolju, ki nadgrajuje poklicne veščine in kompetence prostovoljke/-ca, in tako prispeva k njegovi/njeni zaposljivosti.

Za EVS v Romuniji iščejo kandidate, stare 18-30 let, ki so motivirani za 7-mesečno delo in življenje na podeželju, za delo z mladimi in z otroki, za prostovoljstvo in za delovanje v mednarodnem okolju in z osnovnim (pisnim in govornim) znanjem angleškega jezika. Začetek EVS-a je 1. maj 2018, posamezniki/-ce pa bodo nastanjeni/-e v majhni vasici Izvoarele v Romuniji. Več informacij si lahko preberete na povezavi

Za EVS na Portugalskem iščejo kandidate, stare 18-30let, ki so motivirani za 5-mesečno delo v evropski prestolnici mladih 2018, za delo z mladimi, za organizacijo dogodkov in promocijskih akcij, za prostovoljstvo, delovanje v mednarodnem okolju in z osnovnim (pisnim in govornim) znanjem angleškega jezika. Začetek EVS-a je februar 2018, posamezniki/-ce pa bodo nastanjeni/e mestu Cascais na Portugalskem. Več informacij je na voljo na povezavi.

Rok prijave za obe prostovoljski službi je 31. januar 2018. Za več informacij smo na voljo na: terminal@pina.si.


ponedeljek, 15. januar 2018 Urnik knjižnice TeMeNa med 16.1.2018 in 19.1.2018

Uporabnike knjižnice TeMeNa obveščamo, da bo med 16.1.2018 in 19.1.2018, knjižnica odprta od 12. do 18. ure.

Hvala za razumevanje. 


petek, 12. januar 2018 Vabilo na predavanje ''Rastlinski svet slovenske Istre: Od Zanichellija do Nature 2000''

Vabimo vas, da se udeležite predavanja ''Rastlinski svet slovenske Istre: Od Zanichellija do Nature 2000'', ki bo potekalo v torek, 16.1.2018 ob 18.00 uri v prostorih Naravnega rezervata Škocjanski zatok (Sermin 50, 6000 Koper).

Predaval bo dr. Peter Glasnović z Oddelka za biodiverziteto UP FAMNIT. V okviru predavanja bo predstavil rastlinski svet slovenske Istre skozi zgodovino.


petek, 12. januar 2018 UKC Ljubljana, Klinični inštitut za medicino dela, prometa in športa zaposli Projektnega sodelavca

UKC Ljubljana, Klinični inštitut za medicino dela, prometa in športa zaposli Projektnega sodelavca (m/ž).
Zaposlitev traja za čas projekta, do maja 2021. Urnik dela poteka popoldan, poskusna doba pa traja 3 mesece.

Od kandidata pričakujejo VII/2. stopnjo izobrazbe naravoslovne ali družboslovne smeri in 2 leti delovnih izkušenj.
Zaželena je izobrazba predvsem iz tehničnih strok npr. matematike, statistike, računalništva, informatike, bioznanosti ipd. z entuziazmom za delo na področju statistike. Opis nalog obsega delo s podatkovnimi bazami (združevanje in čiščenje baz), ter obdelavo baz podatkov z izkušnjami in znanji iz biostatistike, bioinformatike, multivariantnih statističnih metod v bioznanosti ter suvereno uporabo statističnega programskega okolja SPSS, (lahko tudi R).

Kandidati lahko pisno vlogo pošljejo po pošti do 18.1.2018.

Več podatkov si lahko preberete na povezavi.


sreda, 10. januar 2018 Objavljen razpis Erasmus+ za študijsko leto 2018/2019

Objavljen je razpis Erasmus+ za študente. Razpis omogoča prijave za študijske izmenjave ali izmenjave z namenom praktičnega usposabljanja v obdobju od 1.6.2018 do 30.9.2019.

Rok za prijavo na izmenjavo je 25.1.2018.

Razpis in vsa potrebna dokumentacija (priloge, navodila) so dosegljivi na tej povezavi.

Vabljeni k prijavi!


torek, 9. januar 2018 Volitve v Študentski svet UP FAMNIT 2017/18

Objavljen je razpis za volitve v Študentski svet UP FAMNIT za študijsko leto 2017/18!

Oddaja kandidature:
Študenti lahko oddajo kandidaturo od 5. januarja, do vključno 11. januarja 2018. Kandidatura mora biti poslana po priporočeni pošti na spodnji naslov ali vložena osebno v dekanat UP FAMNIT (v primeru osebne vložitve prejme kandidat potrdilo dekanata UP FAMNIT):
Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Študentski svet UP FAMNIT
Glagoljaška 8
6000 Koper

Poleg naslova mora biti na vidnem mestu kuverte napisano tudi »Volitve v ŠS UP FAMNIT – NE ODPIRAJ«.

Izvedba volitev:
Volitve bodo potekale v sredo, 17. januarja 2018 od 9. do 17. ure v prostorih UP FAMNIT na Glagoljaški 8 (E-točka za študente), Koper.

Volitve v Študentski svet UP FAMNIT se izvedejo v skladu s Statutom Univerze na Primorskem in Pravilnikom o načinu volitev predstavnikov študentskih svetov članic UP in imenovanju predstavnikov študentov v organe ter komisije in delovna telesa članic UP.

  • RAZPIS VOLITEV V ŠTUDENTSKI SVET UP FAMNIT 2017/18 (razpis)
  • Sklep o imenovanju volilne komisije za izvedbo volitev v Študentski svet UP FAMNIT (sklep)
  • Sklep o imenovanju volilnega odbora za izvedbo volitev v Študentski svet UP FAMNIT (sklep)
  • Kandidatura za Študentski svet UP FAMNIT (obrazec)

Več o delovanju Študentskega sveta UP FAMNIT lahko preberete na tej povezavi.


četrtek, 4. januar 2018 Urnik knjižnice TeMeNa med 5.1.2018 in 15.1.2018

Uporabnike knjižnice TeMeNa obveščamo, da bo ta 5.1., 8.1., 10.1., 12.1. in 15.1.2018 zaprta med 12. in 13. uro.

Hvala za razumevanje.


četrtek, 4. januar 2018 Podjetje HS PLUS zaposli programerja

Hitro rastoče podjetje HS PLUS iz Kamnika zaposli programerja. Podjetje se ukvarja s spletno prodajo fizičnih produktov v kar osmih državah.

Delovno mesto zajema vzdrževanje in nadaljnji razvoj orodja za statično generiranje landing pageov, pospeševanje spletne prodaje, integracijo različnih API-jev (Braintree, GLS, Facebook, …), optimizacijo spletnih strani in A/B testing. Od kandidata pričakujejo samostojnost in samoiniciativnost, sposobnost logično-analitičnega mišljenja ter veselje do uporabe novih procesov in tehnologij.

Kandidatu ponujajo delo v mladem in visoko motiviranem kolektivu, stimulativno delovno okolje s hitro možnostjo napredovanja, redno zaposlitev s polnim delovnim časom, dodatno nagrajevanje glede na uspešnost, fleksibilen delovni čas ter možnost dela od doma in možnost izbire lastnih projektov.

V kolikor se v iskanemu profilu prepoznate, pošljite svoj CV na jobs.it@hs-plus.com.


četrtek, 4. januar 2018 Zavarovalna družba Adriatic Slovenica zaposli aktuarja

Adriatic Slovenica v Kopru zaposli aktuarja (m/ž) za premoženjska zavarovanja.            

Od kandidata pričakujejo vsaj visokošolsko izobrazbo prve stopnje matematične smeri, znanje angleškega jezika, analitične sposobnosti, MS Office znanje ter (zaželeno) izkušnje s področja aktuarstva in finančne matematike. Delo bo zajemalo izračunavanje zavarovalno tehničnih rezervacij, statistične analize in pripravo poročil, analize portfelja ter izračune v skladu z direktivo Solventnost II.

Kandidatu ponujajo sklenitev delovnega razmerja za določen čas enega leta, urejeno in stimulativno delovno okolje ter možnost strokovnega in osebnega razvoja.

Pisne prijave sprejemajo preko spletne strani https://www.as-skupina.si/kariera/razpisi-prostih-delovnih-mest/aktuar-m/z.