Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

Informativni dnevi za vpis v študijskem letu 2020/21

natisni


Dodiplomski študij

Informativni dnevi za vpis v dodiplomski študij v študijskem letu 2020/21 so potekali v petek, 14. februarja ob 10.00 ter 15.00 in v soboto, 15. februarja ob 10.00, na sedežu UP FAMNIT (Glagoljaška 8, Koper).

Naši predavatelji in koordinatorji študija so kandidatom predstavili študij na naši fakulteti, prav tako so imeli kandidati možnost o študiju povprašati naše študente.

Razpisani študijski programi v študijskem letu 2020/21:

Za morebitna vprašanja in pojasnila se lahko obrnete na Referat za študente UP FAMNIT. Dosegljivi smo po e-pošti na naslovu referat@famnit.upr.si, lahko nas pokličete na tel. št. 05 611 75 75, lahko pa nas tudi obiščete na sedežu fakultete (Glagoljaška 8, Koper).

Za pot v Koper so kandidati lahko koristili brezplačen avtobusni prevoz, ki ga je tudi letos organizirala Univerza na Primorskem. Več o brezplačnem avtobusnem prevozu si lahko preberete tukaj.

 

 


Podiplomski študij

Informativni dan za vpis v podiplomski študij v študijskem letu 2020/21 bo izveden maja 2020. Več informacij bomo objavili naknadno. Informativni dan bo potekal na na sedežu fakultete v Kopru (Glagoljaška 8).

Več informacij o podiplomskih študijskih programih najdete tukaj (magistrski, doktorski).