Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 27. januar 2020 Uspešni tudi na 12. Informativi!

V petek, 24., in soboto 25. januarja se je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila 12. Informativa – največji slovenski sejem izobraževanja in poklicev. Razstavni prostor Univerze na Primorskem je kot običajno obiskalo veliko število radovednežev: od dijakov in njihovih staršev do ostalih, ki jih zanimajo naša področja študija in raziskovanja. Naši študenti so se posvetili prav vsakemu in kot običajno je bilo na stojnici UP FAMNIT živahno.

   

Veliko je bilo vprašanj v zvezi s študijem in tudi z obštudijskimi aktivnostmi, ki jih organizirajo študentska društva in študentski svet, istočasno pa smo lahko v predavalnici Univerze na Primorskem lahko prisluhnili vrsti predavanj ali se udeležili interaktivnih delavnic. Slušateljev za predavanji dr. Vesne Jug in dr. Kristijana Muska Lešnika je bilo preveč, da bi jih lahko sprejeli v predavalnici Informative, so pa bili vsi udeleženci navdušeni nad ponujenimi vsebinami.

 

Čestitke vsem študentom in zaposlenim za odlično opravljeno delo, s katerim so tudi letos pritegnili res veliko število potencialnih novih brucev in ostalih radovednežev!

Naslednji informativni dogodek bodo Informativni dnevi 2020. Na tej povezavi boste našli vse potrebne informacije.