Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

četrtek, 9. januar 2020 Vabilo na prijavo na razpis za usposabljanje za jamske vodnike

Javni zavod Park Škocjanske jame, Slovenija, vabi zainteresirane kandidate na usposabljanje in opravljanje izpita za jamske vodnike.

Javni zavod Park Škocjanske jame opravlja v okviru javne službe tudi dejavnosti predstavljanja parka širši javnosti ter opravljanja vodniške službe po parku in jamskem sistemu. V okvir delovnih nalog sodi predstavljanje muzejskih zbirk v parku vodenje po jamskem sistemu ter vodenje po učni poti. Poleg omenjenega se opravlja še delo prodaje v trgovini s spominki in ostala dela po dogovoru.

Park Škocjanske jame obišče veliko domačih in tujih obiskovalcev, zato želijo ponuditi študentom možnost opravljanja študentskega dela in pridobivanja dragocenih delovnih izkušenj. Za študente je organizirano obvezno usposabljanje in preverjanje usposobljenosti za jamske vodnike.
Prijave zbirajo do 1.2.2020, na e- naslov: psj@psj.gov.si  ali tomaz.zorman@psj.gov.si ali po pošti na naslov Park Škocjanske jame, Slovenija, Škocjan 2, 6215 Divača.

Usposabljanje poteka vsak petek od 16.30 dalje in ob sobotah od 8.00 ure dalje v Promocijsko – kongresnem centru Pr Nanetovh, Matavun 8 v Parku Škocjanske jame. Zaželena je komunikativnost in znanje tujih jezikov ter pripravljenost za opravljanje študentskega dela za obdobje dveh ali več mesecev.

Več informacij lahko preberete tukaj.