Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

ponedeljek, 7. marec 2022 Nagrada za najboljši študentski IKT projekt - Dnevi slovenske informatike 2022

Ali poleg študija ustvarjate kaj zanimivega? Razmišljate o testiranju svoje ideje? Ustvarjate še sami ali ste si že našli ekipo? V vsakem primeru je pomembno, da svojo idejo predstavite čim večji publiki ali celo morebitnim bodočim partnerjem! Prav tako pa lahko izkoristite Dneve slovenske informatike 2022 za mreženje s podjetji in njihovimi predstavniki.

Vabimo vas, da se kot študenti brezplačno udeležite 29. konference Dnevi slovenske informatike 2022, ki bo potekala 11. in 12. maja 2022 v Hotelih Bernardin v Portorožu in prijavite svojo idejo/projekt ter se potegujete za glavno nagrado v vrednosti 500 EUR. Projekt mora biti povezan z uporabo IKT tehnologije in mora odsevati vašo inovativnost. 

Svoj projekt čimprej prijavite na https://forms.gle/mzGPoAKtNmwBuze1A 

Konferenca DSI je letni in osrednji dogodek za slovensko informatiko z dolgo zgodovino. Vsako leto se ga udeleži več sto predstavnikov iz oddelkov informatike in razvoja slovenskih podjetij. Na voljo je tudi ogled prijavljenih študentskih projektov iz lanskega leta: https://dsi2022.dsi-konferenca.si/natecaj/nagrada-za-najboljsi-studentski-ikt-proj

Pohitite s prijavo projekta in se pridružite ekipi v Portorožu!