Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 10. april 2012 Vabilo na tretjo mednarodno konferenco Triple I – intuition, imagination, innovation

Slovenski center za raziskovanje samomora UP IAM vabi na tretjo mednarodno konferenco Triple I – intuition, imagination, innovation, ki bo potekala 10. in 11. maja 2012 na Debelem Rtiču v Ankaranu.

Priznani strokovnjaki s področja suicidologije bodo spregovorili o raziskovanju in preventivi samomorilnosti pri nas in v svetu. V tem trenutku potrjeni predavatelji so naslednji: dr. Ella Arensman, prof. Enrique Baca-Garcia, prof. Diego De Leo, prof. Heidi Hjelmeland, prof. Maurizio Pompili, dr. Merike Sisask in dr. Martin Voracek.

Vabljeni strokovnjaki, študentje, raziskovalci in praktiki, ki jih zanima samomorilnost in samomorilno vedenje (teorija, raziskovanje, preventiva in intervencije). 

Omenjena tematika je zelo zapletena in kompleksna ter zahteva multidisciplinaren pristop, zato vabimo psihologe, psihiatre, psihoterapevte, zdravnike in ostale zdravstvene delavce, socialne delavce, teologe, antropologe, filozofe, sociologe, umetnike in druge … vabljeni vsi.

Več informacij si preberite v priloženem vabilu in se, v primeru, da ste zainteresirani, registrirajte na naslednji spletni prijavnici:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE1GWFRnX3ZfMlhKMmtnc0FSb3BEQlE6MQ

Informacije o konferenci so prav tako na voljo na spletni strani na naslednji povezavi http://www.pint.upr.si/sl/raziskovanje/projekti/iii/, kjer bodo v kratkem objavljena tudi vsa imena gostujočih predavateljev.

Pohitite, prijavite se lahko do 13. aprila 2012.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na naslovu: triplei@upr.si.