Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 14. april 2023 Vabilo na Regijski zaposlitveno-karierni sejem

V četrtek, 20. 4. 2023, med 11. in 17. uro, bo v dvorani Bonifika v Kopru potekal Regijski zaposlitveno-karierni, na katerega ste lepo vabljeni vsi študentje.

Na sejmu se bo predstavilo skoraj 70 delodajalskih organizacij iz lokalnega okolja, regije in tudi širše, med njimi tudi Univerza na Primorskem. Sejem je tako odlična priložnost za mreženje študentov  s svojimi potencialnimi delodajalci, organizatorji študijske prakse, študentkega dela, ipd.

Vsem zainteresiranim študentom za udeležbo Karierni center Univerze na Primorskem ponuja tudi možnost priprave in pregleda CV ter druge oblike podpore in svetovanja pri pripravah na srečanja z delodajalci v okviru sejma.

V ta namen bo pred samim sejmom organiziran tudi skupni pripravljalni dogodek, ki bo v torek, 18. 4. 2023, ob 14. uri, preko ZOOM.

Zato vabljeni k prijavi oziroma najavi udeležbe. Prijave so namenjene predvsem organizaciji obiska na sejmu ter pripravi posameznikov za uspešno mreženje s potencialnimi delodajalci.

Za dodatne informacije in pojasnila so vam sodelavci Kariernega centra UP na voljo preko e-pošte: kariernicenter@upr.si ali na telefonski številki: 05/611 76 36