Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 9. december 2016 Vabilo k sodelovanju v raziskavi na temo dizajna grajenega okolja in blagostanja ljudi

Raziskovalci na Univerzi na Primorskem potrebujejo prostovoljce za izvedbo raziskave na temo dizajna grajenega okolja in blagostanja ljudi. Prostovoljce prosijo, da se udeležijo dveh srečanj (testiranj) v dveh različnih dnevih - vsako od srečanj bo trajalo 1,5 ure.

Pred samim sodelovanjem bodo prostovoljce seznanili z raziskavo in jih prosili, da podpišejo Izjavo o zavestni in svobodni privolitvi sodelujočih zdravih oseb.

Pomembno je, da se prostovoljci lahko udeležijo obeh srečanj, katerih termini bodo oblikovani glede na razpoložljivost sodelujočih. Prostovoljci bodo med samim srečanjem pretežno sami, z občasnimi interakcijami z raziskovalci. Prostovoljci morajo biti zdrave odrasle osebe, stare med 20 in 60 let in ne smejo biti kadilci. Prisotnost določenih zdravstvenih stanj, bolezni, povezanih s stresom, ter uporaba določenih oblik hormonskih (nadomestnih) terapij ali zdravil lahko pomenijo neprimernost prostovoljcev za udeležbo v raziskavi. Prostovoljci, ki uporabljajo kemično kontracepcijo, bodo naprošeni, da povedo, za kakšno vrsto kontracepcije gre.

Raziskava bo potekala na Univerzitetnem kampusu Livade (Livade 6, Izola). Raziskava je del doktorskega projekta raziskovalca Michaela Burnarda, ki ga izvaja pod mentorstvom izr. prof. dr. Andreje Kutnar.

Če bi v raziskavi želeli sodelovati, kontaktirajte:

  • (v slovenščini ali angleščini) Marka Posavčevića: marko.posavcevic@famnit.upr.si
  • (v angleščini) Michaela Burnarda: michael.burnard@iam.upr.si

Vljudno vabljeni k sodelovanju!