Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 17. junij 2015 Vabilo k sodelovanju v fokusni skupini

Na Oddelku za tehnologijo UP IAM z inštitutom »Fraunhofer Institute for Wood Research – Wilhelm-Klauditz-Institut« ter še sedmimi slovenskimi partnerji izvajajo projekt »Center odličnosti za raziskave in inovacije na področju obnovljivih materialov in zdravega bivanjskega okolja (InnoRenew CoE)« v okviru programa OBZORJE 2020 na področju obnovljivih materialov ter raziskav zdravega bivanjskega okolja.

Namen projekta je vzpostaviti center odličnosti za raziskave, razvoj in inovacije na področju obnovljivih materialov ter raziskav zdravega bivanjskega okolja ter z njegovim delovanjem omogočiti preboj Slovenije na vodilno mesto v Evropi na področju trajnostnega gradbeništva. Izkoriščujoč raznoliko znanje in veščine partnerjev konzorcija ter partnerstvo z mentorskim inštitutom Fraunhofer WKI bo InnoRenew CoE razvijal nova, pametna, trajnostna in moderna bivalna okolja, primerna za vse generacije.

Za namene raziskave iščejo kandidate za fokusno skupino. Imate morda 1,5 ure časa v torek, 23. junija 2015, okoli 17h in ste v Kopru? Pridružite se nam na klepetu na temo obnovljivih materialov in raziskav zdravega bivanjskega okolja. Ne iščemo strokovnjakov s področja, samo vse, ki vas tematika ekologije, trajnostne rabe naravnih virov, trajnostne gradnje in podobnih tematik zanima. Vaše mnenje nam lahko odločilno pomaga pri oblikovanju centra odličnosti!

Dodatne informacije in prijave: info@iam.upr.si.