Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 20. maj 2016 Študentski svet UP FAMNIT organizira zaključni izlet

Študentski svet UP Famnit organizira zaključni izlet, ki bo to študijsko leto nekoliko drugačen.

Nismo namenjeni daleč, podali se bomo v Vipavsko dolino, kjer bomo degustirali domača vina, piva in jedi! Ob vodenem ogledu pa bomo ustavili svoj pogled tudi na čudovitih naravnih in kulturih znamenitosti te bogate vinorodne pokrajine.
Najprej si bomo ogledali Vipavo, Lanthierjev dvorec in izvire. Sledil bo ogled vipavskega križa, ki sodi med najlepše kulturne spomenike v Sloveniji. Ogled tega mesteca v osrčju Vipavske doline bomo zaključili z ogledom stare samostanske knjižnice in kozarčkom vina iz lokalne kleti. Pot bomo nadeljevali v Ajdovščino. Tukaj bo ogledu rimskega obzidja in dvorane I. slovenske vlade sledil postanek v Faladurju, kjer bo potekala degustacija 3 različnih lokalnih vrst vin ter dveh piv lokalne Pivovarne Pelicon. Degustaciji bo sledila pogostitev s tremi lokalnimi jedmi v obliki 3 stoječih hodov. Nato pa se bomo odpravili še na degustacijo vin v klet Tilia, kjer nas bodo pričakali z 6 vzorci vin in prigrizki.
Izlet se bo dogajal v soboto, 28.5.2016 predvidoma od 8.00 do 18.00. Točna ura odhoda bo sporočena naknadno.

Prijavnina za zaključni izlet znaša 20€ za študente in 30€ za zaposlene. vključuje vstopnine, vodenje, degustacije, hrano in stroške prevoza, skupaj v vrednosti 45€.

Prijave zbiramo na mail: studentski-svet@famnit.upr.si; ob prijavi prosim navedite Ime in Priimek, telefonsko številko in e-mail naslov.
Plačilo prijavnine pa bo možno v dveh terminih in sicer:
- 23.5.2016 od 11h do 14h na Famnitu, Glagoljaška 8 v Kopru (pri printbox-u).
- 24.5.2016 od 14h do 17h na Famnitu, Glagoljaška 8 v Kopru (pri printbox-u).

Za vsa dodatna vprašanja in plačilo prijavnine izven danih terminov smo vam na voljo prek maila.

Skrajni rok za prijavo in plačilo prijavnine je sreda, 25.5.2016.
 

Prijeten pozdrav,
Študentski svet UP FAMNIT