Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

nedelja, 27. maj 2012 Študenta UP FAMNIT med štirimi nagrajenimi študenti na natečaju Banke Koper


V četrtek, 24.5.2012 je Banka Koper štirim zmagovalcem natečaja Customer Satisfaction University Award, ki poteka pod okriljem Banke Koper, podelila potrdilo odličnosti. Med štirimi nagrajenci sta tudi naša dodiplomska študenta Miha Vidic (3. letnik Matematike v ekonomiji in financah) in Miha Šaberl (2. letnik Bioinformatike).

Nagrajenim študentom bo Banka Koper omogočila trimesečno plačano študentsko prakso. Ob tem bodo imeli zmagovalci priložnost tekmovati s katerokoli drugo skupino, ki je bila nagrajena v okviru projekta University Award s strani katerekoli druge mednarodne hčerinske banke skupine Intesa Sanpaolo. Zmagovalna ekipa tega nadaljnjega tekmovanja pa bo nagrajena s pripravništvom na sedežu ISBD ali z udeležbo na poletni šoli na kateri od italijanskih poslovnih šol ali univerz.

Študentoma iskreno čestitamo!

V okviru natečaja Customer Satisfaction University Award se je pomerilo šest dvočlanskih tekmovalnih skupin iz Univerze na Primorskem ter univerz v Ljubljani in Mariboru, ki so bile izbrane v prvi fazi tekmovanja (več: http://www.famnit.upr.si/sl/novice/uspeh-famnitovih-stu in http://www.banka-koper.si/O_Banki_Koper/Novice?nid=755), med katerimi je komisija za ocenjevanje izbrala dve najboljši tekmovalni skupini. Komisijo za ocenjevanje so sestavljali predstavniki iz krogov najvišjega in srednjega vodilnega osebja Banke Koper in ISBD-ja ter predstavnika sodelujočih fakultet.

Več informacij o natečaju je dostopnih na spletnem naslovu Banke Koper: http://www.banka-koper.si/university_award.