Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 1. oktober 2013 Sprejeli smo brucke in bruce v študijskem letu 2013/14

 

Danes, 1. oktobra, smo na UP FAMNIT sprejeli skoraj 200 bruck in brucev, ki so se v študijskem letu 2013/14 prvič vpisali v dodiplomske študijske programe UP FAMNIT.

Sprejem se je pričel ob 9:30. Brucke in bruce ter učitelje in sodelavce fakultete, ki so se pridružili dogodku, je pozdravila dekanja, izredna profesorica dr. Klavdija Kutnar, ki je bodoče študente seznanila z nekaterimi pomembnimi informacijami o študiju. Bodoči študenti so nato prisluhnili zanimivemu predavanju "Samoregulacija - temeljna veščina za 21. stoletje"; predaval je dr. Bogdan Polajner, ki sodeluje pri izvedbi dodiplomskega študijskega programa Biopsihologija.

V zaključnem delu sprejema so svoje aktivnosti predstavili predsednica Študentskega sveta UP FAMNIT Olga Kaliada, predstavnik tutorjev študentov Matej Filipovič ter predstavnik iz Študentske organizacije Univerze na Primorskem.

Ob 11. uri so vse brucke in bruce Univerze na Primorskem na Titovem trgu v Kopru nagovorili rektor Univerze na Primorskem prof. dr. Dragan Marušič in predstavniki študentov, podrobne informacije o študiju pa so naši brucke in bruci pridobili po 13. uri, ko so se sestali s koordinatorji študijskih programov UP FAMNIT.

V nadaljevanju podajamo nekaj fotoutrinkov s sprejema, več pa si jih lahko ogledate v FOTOGALERIJI.


izr. prof. dr. Klavdija Kutnar, dekanja UP FAMNIT


dr. Bogdan Polajner