Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 12. junij 2013 Slavnostna podelitev diplom UP FAMNIT

V petek, 14. junija bo UP FAMNIT tretjič podelila diplome svojim diplomantom dodiplomskih in podiplomskih študijskih programov. Podelitev diplom se bo pričela ob 17. uri in bo potekala v Gledališču Koper.

Študij na UP FAMNIT je do današnjega dne zaključilo 83 diplomantov, in sicer 56 na dodiplomskih programih ter 23 na magistrskem in štirje na doktorskem študiju.

Na letošnji podelitvi bo prejelo diplome 40 diplomantov, med katerimi so tudi prvi diplomanti dodiplomskega študijskega programa Sredozemsko kmetijstvo, magistrskega študijskega programa Aplikativna kineziologija ter skupnega magistrskega študijskega programa Morska biologija, ki ga je UP FAMNIT izvajala skupaj s partnerji – z Univerzo v Trstu ter z dvema raziskovalnima inštitutoma – Nacionalnim inštitutom za biologijo iz Ljubljane in Nacionalnim inštitutom za oceanografijo in eksperimentalno geofiziko iz Trsta.

Med letošnjimi slavljenci je tudi Milan Đorđević, ki je bil promoviran v doktorja znanosti 12. decembra 2012 in je tako postal četrti doktor znanosti, ki je študij zaključil na naši fakulteti.

V sklopu slavnostne podelitve bo dekanja doc. dr. Klavdija Kutnar podelila priznanja uspešnim študentom, ki so bili izbrani v okviru posameznih oddelkov fakultete zaradi odličnih študijskih rezultatov oziroma aktivnosti na področju obštudijskih dejavnosti.

Diplomante bodo nagovorili rektor Univerze na Primorskem prof. dr. Dragan Marušič, dekanja UP FAMNIT doc. dr. Klavdija Kutnar in prof. Mauro Tretiach z Univerze v Trstu.