Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 17. december 2014 Seminar MARA

V ponedeljek, 22. decembra 2014, bo ob 16.00 uri v prostorih Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem, Glagoljaška 8, Koper predavanje v okviru skupnega SEMINARJA ZA MATEMATIČNE IN RAČUNALNIŠKE ZNANOSTI Oddelka za matematiko in Oddelka za Informacijske znanosti in tehnologije UP FAMNIT, Oddelka za matematiko in Oddelka za Informacijske znanosti in tehnologije UP IAM, Oddelka za matematiko in računalništvo UP PEF ter Oddelkov za matematiko in teoretično računalništvo IMFM.


ADRIATinn CoWorking prostor  - AKTIVNOSTI

Prvo predavanje/seminar v sklopu ADRIATinn projekta, delovni sklop WP7.1 "Collaborative Workspaces", bo

22.12.2014 ob 16:00 v FAMNIT-1-MP2

Predavatelj: Dr. Alexis ZRIMEC

Naslov:  VITKO INOVIRANJE

Povzetek:
Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade - ne zato, ker ne bi mogli dokončati tega, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt.

Vitko inoviranje je metoda, po kateri sistematično in hitro preverjamo zamisli za produkt in povečamo možnosti za uspeh. Temelji na metodi "Lean Startup" in vnaša znanstveno objektivnost v kaos razvoja novih idej.

Na predavanju bodo na primerih predstavljeni ključni koncepti vitkega inoviranja - s poudarkom na samooceni stopnje tveganja, ki jo že ima zamisel za produkt na poti do uspešne rasti na trgu.

Predavanju bo sledila zakuska in uradna otvoritev CoWorking prostora v sklopu ADRIATinn projekta.

Vljudno vabljeni!