Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 4. november 2009 Seminar MARA

V ponedeljek, 9.11.2009, bo ob 16. uri v predavalnici Pošta (računalništvo) Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem, Glagoljaška 8, Koper predavanji v okviru skupnega SEMINARJA ZA MATEMATIČNE IN RAČUNALNIŠKE ZNANOSTI Oddelka za matematiko in računalništvo UP FAMNIT, Oddelka za matematiko in računalništvo UP PINT, Oddelka za matematiko in računalništvo UP PEF ter Oddelkov za matematiko in teoretično računalništvo IMFM.

Predavalnica Pošta

Naslov: Veščinski moduli

Predavatelj: Andrej Kramar

Povzetek:

V študijskem letu 2009/10 UP FAMNIT kot novost na področju  izobraževanja študentov uvaja t.i. Veščinske module. Gre za skupek predmetov s poudarkom na praktičnem delu, ki znatno prispevajo k povečanju uporabnosti znanj in veščin študentov. Hkrati veščinski moduli študentom omogočajo, da z usvojenimi znanji pristopijo k opravljanju izpitov za pridobivanje certifikatov in si že pred zaključkom študija pridobijo konkurenčno prednost pri
zaposlovanju.
Na predavanju si bomo pogledali strukturo Veščinskih modulov po tematskih sklopih in opredelili komplete znanj, ki jih morajo študentje usvojiti za pristop k izpitu za pridobivanje industrijskih certifikatov.

Vabljeni