Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 6. maj 2015 UNESCO razpis za zaposlovanje mladih strokovnjakov

Obveščamo vas, da je izšel razpis za UNESCO program za mlade strokovnjake - UNESCO Young Professionals Programme 2015.

Program je namenjen mladim diplomantom z različnih področij, ki morajo imeti univerzitetno izobrazbo ter odlično obvladati angleški ali francoski jezik. Znanje obeh delovnih jezikov Unesca je prednost. Ostale pogoje si lahko preberete tu. Kandidati morajo svojo prijavo skupaj z življenjepisom, motivacijskim pismom (oboje v angleškem jeziku) ter kopijo dokazil o doseženi izobrazbi poslati na elektronski naslov: drago.balent@gov.si.

Rok za oddajo prijav je 25. junij 2015.

Kandidate bo obravnavala posebna ocenjevalna komisija, ki jo bo imenoval Izvršilni odbor Slovenske nacionalne komisije za UNESCO. Ocenjevalna komisija bo na podlagi pregleda vseh prispelih kandidatur Izvršilnemu odboru Slovenske nacionalne komisije za UNESCO predlagala največ 15 kandidatov, kar predstavlja največje število kandidatur, ki jih lahko posredujejo za nadaljnji izbor na sedež Unesca.

Več informacij je na voljo tu. Za dodatne informacije je na voljo Drago Balent, Urad Slovenske nacionalne komisije za UNESCO na telefonski številki 01 478 4601 in na elektronskem naslovu drago.balent@gov.si.