Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 11. oktober 2013 Prof. dr. Dušanka Janežič med raziskovalci z izjemnimi znanstvenimi dosežki na področju naravoslovno–matematičnih ved v letu 2012

Prof. dr. Dušanka Janežič, raziskovalka in profesorica na UP FAMNIT, je med raziskovalci z izjemnimi znanstvenimi dosežki na področju naravoslovno–matematičnih ved v letu 2012, in sicer na ožjem področju računsko intenzivnih metod in aplikacij, z dosežkom »ProBiS-2012: Spletni strežnik in spletne storitve za napovedovanje strukturno podobnih proteinskih vezavnih mest«.

Sodelavci UP FAMNIT prof. dr. Dušanki Janežič iskreno čestitamo!

Predstavitve izjemnih znanstvenih dosežkov 2012 je serija dogodkov, ki jih organizira Javna agencija za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) v sodelovanju z raziskovalnimi organizacijami. Gre za predstavitev dosežkov po izboru posameznih znanstvenoraziskovalnih svetov ved ARRS.

Predstavitve znanstvenih dosežkov omogočajo vpogled v delo slovenskih znanstvenic in znanstvenikov in zajemajo bistvene znanstvene rezultate. Namenjene so različnim javnostim: strokovni in laični, znanstveni in gospodarski.

Predstavitev izjemnih znanstvenih dosežkov za področje naravoslovno-matematičnih ved bo potekalo 14. oktobra 2013 na Institutu "Jožef Stefan".

Več informacij:
http://www.arrs.gov.si/sl/dogodki/13/znanstveni-dosezki.asp