Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 16. junij 2014 Predstavitev UP FAMNIT na prireditvi Zotkini talenti 2014

V soboto, 14. junija 2014, je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) potekala Slovesna razglasitev rezultatov državnih tekmovanj iz znanja in srečanje mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS - Zotkini talenti.

Na prireditvi je priznanja prejelo 780 mladih, ki so svoje znanje v šolskem letu 2013/2014 preizkusili na raznih državnih tekmovanjih, na Srečanju mladih raziskovalcev Slovenije in na Festivalu inovativnih tehnologij.
Pred samo prireditvijo je potekala aleja tehniških in naravoslovnih fakultet, na kateri se je UP FAMNIT že tretje leto zapovrstjo uspešno predstavila.

S pestrim promocijskim prostorom so predstavniki fakultete privabili številne mlade, bodoče naravoslovce, med katerimi je bilo letos največ zanimanja za dodiplomski študijski program Matematika, pa tudi za študijske programe Računalništvo in informatika, Biodiverziteta, Sredozemsko kmetijstvo, Matematika v ekonomiji in financah, Bioinformatika in Biopsihologija.

Prilagamo nekaj fotoutrinkov s predstavitve.