Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 5. september 2014 Predstavitev PKP projekta Purisima na 52. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni

Projekt "Po kreativni poti do praktičnega znanja" delno financira Evropka unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013, 1. razvojne prioritete Spodbujanje podjetništva in prilagodljivosti ter prednostne usmeritve 1.3. štipendijske sheme, v okviru potrjene operacije Po kreativni poti do praktičnega znanja. 

    

Projekt Proučitev razvojnih možnosti in izdelava idejne rešitve za vzpostavitev delovanja Centra Purisima, ki ga izvajamo na UP FAMNIT v sodelovanju z KZ AGRARIA KOPER, z.o.o. v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje projektov po kreativni poti do praktičnega znanja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007 – 2013, so člani projekta 28. 8. 2014 predstavili na 52. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni.

UP FAMNIT v sodelovanju s partnerji iz gospodarstva in javnih zavodov v okviru projekta "Po kreativni poti do praktičnega znanja" izvajala devet projektov. Projekti so se pričeli izvajati v aprilu 2014, zaključili pa se bodo konec septembra 2014.