Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 20. oktober 2016 Pokal Jesenske Čiste desetke ostaja pri nas!

Na Rektorjev dan, v sredo, 19. oktobra, se je odvila tradicionalna študentska prireditev Jesenska Čista desetka 2016.  V koprski Areni Bonifika so se študenti že 19-ič pomerili v desetih različnih športno-zabavnih disciplinah.

Prireditve se je udeležilo preko 200 tekmovalcev, ki so poskrbeli tako za številne odlične dvoboje kot za pravo športno vzdušje. Najboljše so bile tudi letos – že 4. leto zapored – ekipe UP FAMNIT, ki so prepričljivo pometle s konkurenco in znova osvojile prehodni pokal. Razlog za premoč je tudi v tem, da se dogodka vsakič udeleži zelo veliko število naših študentov.

Foto utrinki 19. Čiste desetke so objavljeni na Facebooku, rezultati in obsežna galerija pa bosta kmalu na voljo na soup.si in uszp.si.

Jesenska čista desetka je športno-družabno prireditev, ki jo organizirata Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP), v sodelovanju z Univerzo na Primorskem (UP) in Študentskim svetom Univerze na Primorskem (ŠS UP). Čista desetka je dan za šport, spoznavanje različnih dejavnosti in študentov ter zabavi.

Čestitke vsem udeležencem in navijačem, še posebej pa študentom UP FAMNIT!