Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 29. marec 2023 ODPIRA SE UNIVERZITETNA KNJIŽNICA UP, ZARADI SELITVE GRADIV FIZIČNA IZPOSOJA ONEMOGOČENA DO 15. MAJA

ODPIRA SE UNIVERZITETNA KNJIŽNICA UP, ZARADI SELITVE GRADIV FIZIČNA IZPOSOJA ONEMOGOČENA DO 15. MAJA
****

V prihodnjih tednih Univerza na Primorskem pripravlja še predzadnjo fazo pred odprtjem Univerzitetne knjižnice UP, to je selitev gradiv in zadnje priprave nove lokacije skupne knjižnice UP, to je bivši Kolosej, v središču mesta Koper

Zaradi seljenja knjižnega gradiva, postavljanja enotne zbirke in konverzije gradiva bodo morali biti oddelki UP UK v Kopru zaprti  in Izoli (UP FVZ), in sicer od 3. aprila do 15. maja 2023. V tem času ne bodo mogoči izposoja, podaljšanje in vračilo gradivo; zamudnine v omenjenem času ne tečejo.

Profesorje, raziskovalce in študente ter ostale uporabnike knjižnice zato naprošamo, da si gradivo izposodite najkasneje do petka, 31. marca, vrnili pa ga boste lahko po odprtju Koloseja.

V času med 3. aprilom in 15. majem bodo elektronske baze gradiva delovale brez prekinitve in brez sprememb, kot so doslej. Prav tako bibliografska dejavnost v omenjenem obdobju poteka brez prekinitev.