Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

nedelja, 17. februar 2013 Na letošnjih informativnih dnevih je fakulteto obiskalo 350 dijakov

Fakulteto za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije je v petek, 15. februarja in v soboto, 16. februarja obiskalo okrog 350 kandidatov za vpis v osem dodiplomskih študijskih programov.

Informativni dnevi so potekali na sedežu fakultete na Glagoljaški 8 v Kopru ter v prostorih Srednje tehniške šole Koper, kjer je potekala predstavitev študijskega programa Aplikativna kineziologija.

Kandidate za vpis so na sedežu fakultete pozdravili dekanja doc. dr. Klavdija Kutnar, prodekan za študijske zadeve doc. dr. Martin Milanič, predstavnika Študentskega sveta UP FAMNIT Olga Kaliada in Mitja Črne ter predstavniki Študentske organizacije Univerze na Primorskem.

V drugem delu predstavitve so se dijaki podrobneje seznanili s posameznimi študijskimi programi. Programe so predstavili koordinatorji študijskih programov v sodelovanju z učitelji in asistenti posameznih oddelkov fakultete, za vprašanja dijakov pa so bili na voljo tudi naši študenti.

Na fakulteti smo z obiskom informativnih dni zelo zadovoljni in že z veseljem pričakujemo nove bruce, za katere bomo tudi letos pred pričetkom študijskega leta, v septembru, organizirali brezplačne delavnice za bruce.

Prilagamo nekaj fotoutrinkov: