Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

torek, 20. april 2021 Mednarodna konferenca Triple i 2021

Vabimo vas na virtualno mednarodno konferenco Triple i: Intuition, Imagination and Innovation in Suicidology, ki jo letos skupaj organizirajo UP IAM Slovenski center za raziskovanje samomora, De Leo Fund Onlus in  International Association for Suicide Prevention.

Zaradi epidemioloških razmer, povezanih s širjenjem virusa SARS-CoV-2, bo konferenca tudi letos potekala na daljavo, saj si organizatorji želijo tudi v teh okoliščinah zagotoviti priložnosti za interakcijo in plodno diskusijo med uglednimi strokovnjaki s področja suicidologije ter perspektivnimi mladimi udeleženci. S tem namenom so se raziskovalci iz različnih organizacij med seboj povezali in pripravili virtualno konferenco TRIPLE i.

Tridnevna konferenca bo potekala na video-konferenčnem sistemu ZOOM in bo obsegala različne vsebine s področja raziskovanja in preprečevanja samomorilnega vedenja, ki jih bodo predavali mednarodno priznani strokovnjaki s področja suicidologije. Trenutno so med potrjenimi govorci: dr. Rory O'Connor, dr. Jo Robinson, dr. Murad Khan, dr. Thomas Niederkrotenthaler, dr. Maurizio Pompili, dr. Vita Poštuvan idr.

Dodatne informacije o konferenci so objavljene na tej povezavi. Registracije so možne tukaj.

Vljudno vabljeni!