Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

torek, 2. junij 2020 Mednarodna konferenca Triple i bo letos preko spleta

Vabimo vas na mednarodno virtualno konferenco Triple i: Intuition, Imagination and Innovation in Suicidology, ki jo UP IAM Slovenski center za raziskovanje samomora letos organizira skupaj z De Leo Fund Onlus in International Association for Suicide Prevention.

Zaradi epidemioloških razmer, povezanih s širjenjem virusa SARS-CoV-2, je bila tradicionalna konferenca TRIPLE i odpovedana, vendar si sodelavci na Inštitutu Andreja Marušiča UP želijo tudi v teh okoliščinah zagotoviti priložnosti za interakcijo in plodno diskusijo med uglednimi strokovnjaki s področja suicidologije ter perspektivnimi mladimi udeleženci. S tem namenom so se raziskovalci iz različnih organizacij med seboj povezali in pripravili virtualno konferenco TRIPLE i.

Format konference bo zato letos nekoliko drugačen. Štiridnevna konferenca bo potekala v spletnem okolju Zoom in bo obsegala različne vsebine s področja raziskovanja in preprečevanja samomorilnega vedenja, ki jih bodo predavali mednarodno priznani strokovnjaki s področja suicidologije. Dodatne informacije o konferenci in programu lahko najdete tukaj, na tej spletni strani pa je objavljen obrazec, preko katerega se prijavite na konferenco.

Vljudno vabljeni!