Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 24. april 2024 Lekov dogodek ScienceBeat za študente naravoslovnih in poslovnih ved

Farmacevtsko podjetje Lek, član skupine Sandoz, v sodelovanju s slovenskimi javnimi univerzami organizira vrhunski znanstveni in strokovni dogodek ScienceBEAT, ki bo potekal od 11. do 14. 9. 2024 v Ljubljani, Mariboru in Lendavi. Mladim talentom omogoča vstop v globalno mrežo strokovne odličnosti na področjih znanosti in podjetništva.

Udeleženci bodo lahko pridobili edinstven vpogled v trende in izzive sodobne farmacevtske industrije ter začutili utrip globalnega farmacevtskega podjetja, ki je vodilno na področju razvoja in proizvodnje podobnih bioloških zdravil in generičnih farmacevtskih izdelkov.

Prav tako bodo imeli izjemno priložnost mreženja in pridobivanja neprecenljivega znanja ter strokovnega vpogleda od svetovno priznanih znanstvenikov in podjetnikov inovatorjev, ki premikajo meje na svojih področjih. Na dogodku bodo udeleženci pridobili tudi praktične izkušnje s skupinskim delom na zastavljenem farmacevtsko-poslovnem izzivu ter priložnost za prikaz znanja in veščin v praksi. Nenazadnje bodo prejeli tudi dostop do globalne mreže strokovnjakov in kariernih priložnosti v agilnem in navdihujočem poslovnem okolju, ki temelji na vključenosti, pravičnosti in vrednotenju raznolikosti.

V Leku z različnimi projekti nagovarjajo mlade perspektivne študente in strokovnjake z različnih področij, ki lahko v mednarodnem okolju Sandozove globalne mreže sodelujejo s tujimi strokovnjaki, pridobivajo nova znanja in veščine, razvijajo svoje talente in ustvarjalnost ter gradijo kariero. Pritegniti želijo najboljše posameznike z zaposlitvenih trgov, fakultet, raziskovalnih inštitutov in drugih ustanov v Sloveniji in tujini.

Dogodek ScienceBEAT je tako namenjen perspektivnim študentom zadnjega letnika dodiplomskega študija ter študentom magistrskega, doktorskega in postdoktorskega študija naravoslovnih in poslovnih ved iz Slovenije in tujine. Več informacij o samem dogodku in prijavah lahko pridobite na spletni strani ScienceBEAT - Lek.