Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 6. oktober 2017 Javni poziv za pridobitev štipendije iz Štipendijskega sklada Univerze na Primorskem za študijsko leto 2017/2018

Univerza na Primorskem vabi vse študente UP, da se prijavijo na javni poziv za pridobitev štipendije ter s tem izrazijo svoj interes za vključitev v sklad.

Štipendijski sklad Univerze na Primorskem je namenjen nagrajevanju in spodbujanju najboljših študentov UP, ponudbi teh študentov delodajalcem še v času študijskega procesa in zagotavljanju možnosti za zaposlitev teh študentov takoj, ko zaključijo s študijem.

V štipendijski program sklada se lahko vključijo študenti, ki so vpisani v kateri koli program ene od članic UP (vsi letniki in absolventi), ne morejo pa se vključiti študenti, ki so zaposleni ali samozaposleni, imajo status poslovodne osebe gospodarske družbe ali so direktorji zasebnega zavoda ali so vpisani v evidenco brezposelnih oseb, pri Zavodu RS za zaposlovanje.

Posebnost letošnjega poziva je razdelitev štipendij na dve kategoriji:
- splošna štipendija in
- štipendija za perspektivne in vrhunske športnike.

Vloge je potrebno oddati v elektronski obliki preko spletnega obrazca, ki je dostopen na naslovu http://stipendije.kariernicenter.upr.si .

Javni poziv je dostopen na spletni strani Kariernega centra UP, traja pa od danes, 6. 10. 2017, do vključno 15. 10. 2017 do 23:59 ure.

Vabljeni k prijavi!