Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 12. maj 2023 Famnitov Hackathon 2.0 za vse študente UP!

   

GDSC Primorska organizira Famnitov Hackathon 2.0 na UNIVERZITETNI ravni!

Ta Hackathon je več kot le tekmovanje, je priložnost, da razširite svoje znanje, se povežete s strokovnjaki in pridobite izkušnje, ki bodo odlična popotnica za vašo prihodnjo kariero. Torej, kaj še čakate?

Kdaj in kje?
27. in 28. maja v Avli (Famnit, Glagoljaška 8)

Ta dogodek je odprt za vse študente Univerze na Primorskem, zato ste dobrodošli, ne glede na to, na katero smer ste vpisani. Nekaj ​​dni pred dogodkom boste imeli priložnost sestaviti ekipe na uvodnem dogodku.

S samo 50 razpoložljivimi mesti je to edinstvena priložnost, da pokažete svoje sposobnosti, se povežete s kolegi študenti in se učite od vodilnih v industriji. Ne pozabite na finančne nagrade, ki jih sponzorirajo Zemanta, Gamanza, Dinit in druga vrhunska podjetja.

​Med 29-urnim dogodkom boste imeli priložnost delati na eni od treh aktualnih tematik in zgraditi inovativen projekt z ekipo podobno mislečih vrstnikov. In da se boste napolnili z energijo za izziv, smo v sodelovanju s sponzorji poskrbeli tudi za bogat zajtrk.

Če ste pripravljeni sodelovati z novimi ljudmi, se zabavati, se mrežiti, stopiti v stik s potencialnimi delodajalci ter nenazadnje zmagati in si prislužiti nagrado, se prijavite zdaj!

ROK za prijavo: 21. 5. 2023

Prijava: https://forms.gle/N4Sti3g59X4pVfK28 

Se vidimo na Famnitovem Hackathonu 2.0!