Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 23. september 2021 DODIPLOMSKI ŠTUDIJ: Urniki za jesenski semester 2021/22

Obveščamo vas, da so na spletni strani fakultete (v rubriki Urniki) objavljeni urniki za jesenski semester 2021/2022, ki se prične v petek, 1. oktobra 2021 in zaključi v petek, 21. januarja 2022.

Na tej strani (na dnu strani) je dostopen tudi kratek posnetek, ki prikazuje postopek preverjanja urnika in vam bo v pomoč.

Posebej vas želimo opozoriti na naslednje:

  • SKUPINE: delitev v skupine PRI VAJAH je predvidena pri nekaterih predmetih dodiplomskih študijskih programov. SEZNAM predmetov bo objavljen na zgoraj navedeni spletni strani najkasneje do petka, 1. 10. 2021, obvestilo o skupini pa boste študenti prejeli na študentski univerzitetni e-naslov oz. osebni e-naslov, če ste prvič vpisani v 1. letnik in vam univerzitetni e-naslov še ni bil dodeljen. V skupine za letnik bodo uvrščeni le študenti, ki so prvič ali ponovno vpisani v letnik oz. imajo podaljšan status. Ostali študenti (pavzerji; študenti, ki opravljajo obveznosti za pretekli letnik; študenti, ki opravljajo diferencialne izpite; študenti, ki jim je bilo odobreno opravljanje predmetov višjega letnika), se za vključitev v skupino za vaje pri predmetu dogovorijo neposredno z nosilcem predmeta oziroma z asistentom pri predmetu;
  • IZVEDBA PREDMETOV PO TEDNIH: opozarjamo, da je potrebno preveriti urnik za vsak posamičen teden jesenskega semestra, saj se lahko razlikuje med posameznimi tedni;
  • NAKNADNE SPREMEMBE URNIKA: do četrtka, 30. septembra 2021 so možne spremembe urnika, zato študente prosimo, da urnik ponovno preverijo tik pred začetkom študijskega leta. Vse spremembe urnika od vključno petka, 1. oktobra 2021 dalje bodo objavljene med obvestili Referata.

Bruci imajo v petek, 1. oktobra 2021 sestanke s koordinatorji študijskih programov. Vsi študenti pričnejo s predavanji in z vajami v ponedeljek, 4. oktobra 2021 (v skladu z urnikom). V prvi polovici oktobra 2021 bodo koordinatorji sklicali sestanke s študenti višjih letnikov. Točni termini bodo objavljeni naknadno med obvestili Referata.

Sestanki koordinatorjev s študenti, ki so vpisani na angleško izvedbo programov Računalništvo in informatika, Bioinformatika, Matematika, bodo potekali v okviru Orientacijskih dni UP za tuje študente (več informacij: https://welcome.upr.si/en/arrive/orientation).

V zvezi z urnikom in COVID-19 razmerami vas želimo opozoriti še na naslednje:

  • med posameznimi predavanji/vajami v isti predavalnici mora biti vsaj 30-minutna pavza;
  • število sedežev po posameznih predavalnicah je posebej označeno tudi na urniku pri imenu predavalnice; upošteva se število sedežev kot je veljalo pred COVID-19;
  • predavanja/vaje, ki se izvajajo na daljavo (on-line) so na urniku označena tako, da je navedena predavalnica »On-line izvedba«;
  • natančnejša navodila v zvezi z izvajanjem pedagoškega procesa v razmerah COVID-19 ter obveznostmi zaposlenih in študentov bodo objavljena naknadno v posodobljenih Navodilih UP v zvezi z izvedbo študijskega procesa glede na razmere COVID-19. O objavi boste posebej obveščeni. Prosimo, da navodila natančno preučite in jih dosledno upoštevate.

Vsa nadaljnja obvestila glede urnika bodo objavljena med obvestili Referata na naslovu: https://www.famnit.upr.si/sl/obvestila (za posamezen študijski program). Vsem študentom svetujemo, da se prijavijo za prejemanje obvestil po e-pošti.

Referat za študente UP FAMNIT