Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 28. oktober 2013 Delavnica "Izpolnjevanje vloge za certifikat Europsy" v Kopru

V nadaljevanju posredujemo informacijo Društva psihologov Slovenije (DPS) o organizaciji izobraževanja o certifikatu EuroPsy in pripravi na izpolnjevanje vloge za pridobitev tega certifikata. 

Kraj izvedbe

Priprava bo potekala v četrtek7. 11. 2013, s pričetkom ob 16:30, v Veliki predavalnici Dijaškega in študentskega doma Koper (Cankarjeva 5, Koper).

Več o izobraževanju

Vlasta Zabukovec, članica Evropskega odbora za podeljevanje certifikata EuroPsy, in Anja Podlesek, predsednica Nacionalnega odbora za podeljevanje EuroPsy, bosta v prvem delu srečanja predstavili certifikat EuroPsy. V drugem delu bo sledila razlaga, kako izpolniti vlogo za pridobitev certifikata, z nasveti, izkušnjami in primeri dobre prakse.

Priprava je namenjena vsem psihologom in psihologinjam, ki nameravajo zaprositi za certifikat, bodisi po rednem postopku bodisi po postopku, ki velja v prehodnem obdobju. (V prehodnem obdobju, ki bo trajalo do konca marca 2015, lahko za certifikat po posebnih pogojih zaprosijo univ. dipl. psih., ki bodo imeli do marca 2017 vsaj tri leta izkušenj s samostojnim opravljanjem psihološke dejavnosti.) 
Delavnica je prav tako namenjena vsem, ki želite o samem certifikatu izvedeti več informacij.

Udeleženci naj po možnosti s seboj prinesejo obrazce, ki so sestavni del vloge za certifikat EuroPsy in jih najdejo na spletni strani www.europsy.si (oz. neposredno na http://www.europsy.si/index.php/pridobi-europsy/obrazci-test/2-obrazci.html; za prehodno obdobje obrazci A, C in F; za redni postoper A, B in C).Obrazce naj pred delavnicami pregledajo in pripravijo vprašanja.

Kako se lahko prijavim?

Udeležba na pripravi je brezplačna. Prijavite se lahko preko spletne ankete (klikni)
Pohitite s prijavo, število mest je omenjeno.

Ker je certifikat EuroPsy namenjen vsem psihologom, vas vljudno prosimo, da o srečanju obvestite tudi svoje kolege psihologe, ki niso včlanjeni v Društvo psihologov Slovenije.

Za vsa dodatna vprašanja nam pišite na dps.izobrazevanja@gmail.com