Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 3. november 2021 CEPLJENJE PROTI COVIDU-19 IN GRIPI ZA ŠTUDENTE IN ZAPOSLENE

 

Zaradi izredno slabe epidemiološke slike, bomo morali petkov dogodek odpovedati. Vsako združevanje ljudi na stojnicah, čeprav zunaj, je lahko tvegano, zato moramo k zadevi pristopiti odgovorno in dogodek izpeljati ob ugodnejši epidemiološki situaciji.

V sodelovanju z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje vabimo študente in zaposlene na cepljenje proti Covidu-19 in gripi. Mobilna cepilna enota bo vzpostavljena na parkirišču in v prostorih bivše pivnice Emonec v Šalari (Vanganelska cesta 20, Koper) v petek, 12. novembra 2021, med 14. in 18. uro. 

Vabljeni k ogledu predavanja z naslovom Vse o COVID-19 in cepljenju, ki smo ga prejšnji teden organizirali na UP PEF. Na najbolj pereča vprašanja, ki se nam porajajo v zadnjem letu in pol je odgovarjal dr. Alojz Ihan (Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo, Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani).

POVEZAVA >>>

Vabimo vas tudi k ogledu predavanja dr. Tomaža Grušovnika z naslovom O konspiracizmu: zakaj so teorije zarot tako popularne?, na katerem so predstavljeni vzroki za pojavitev številnih teorij zarot v času epidemije in razlogi za neverjetno nezaupanje v znanost ter sumničavost do oblasti. 

POVEZAVA  >>>