Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 1. avgust 2023 9. Študentska konferenca SCORES - ODDAJA PRISPEVKOV

 Na UP FAMNIT bo 5. oktobra 2023, potekal 9. Študentski računalniški raziskovalni simpozij SCORES

***

  

Študentsko raziskovalno konferenco skupaj z Univerzo na Primorskem, organizirata Univerza v Ljubljani in Univerza v Mariboru. Cilj konference je spodbuditi študente k predstavitvi in objavi raziskovalnih del na področju računalništva ter s tem krepiti njihovo sodelovanje in ustvarjalnost.

Zato vabimo študente dodiplomskih kot tudi podiplomskih študijskih programov, da sodelujete pri oddaji raziskovalnih člankov z vseh področij računalništva. 

Oddaja prispevka:

Dolžina članka je omejena na 4 strani, kjer študenti podiplomskih študijskih programov pri raziskovalnem članku uporabijo angleščino, medtem ko lahko študenti dodiplomskih programov izbirajo med angleščino ali slovenščino. V primeru, da je članek sprejet, bo ta določen za ustno ali plakatno predstavitev.
>> >Več

Poleg predstavljenih in objavljenih člankov v zborniku konference, bodo avtorji najboljših člankov, plakatov in/ali predstavitev prejeli tudi dodatne nagrade, ki jih prispeva organizator in partnerji dogodka. 

POMEMBNI DATUMI

  • 31.AVGUST Rok za oddajo prispevkov
  • 10. SEPTEMBER Rok za registracijo
  • 22. SEPTEMBER Obvestilo avtorjem
  • 19. SEPTEMBER Oddaja končnih verzij prispevkov
  • 5. OKTOBER Začetek konference

Vabljena predavatelja

  • Marko Grgurovič (Doktorski študent na UP FAMNIT): generalni direktor podjetja Triternion. Vodilni programer prve igre podjetja Triternion, Mordhau, ki se je uvrstila na vrh prodajnih lestvic na platformi Steam. V prvem tednu po izdaji so prodali 500.000 izvodov. 
  • Marko Grobelnik: strokovni raziskovalec na področju umetne inteligence. Skupaj vodi AiLab na inštitutu IJS. Sodeluje z najpomembnejšimi evropskimi akademskimi ustanovami in velikimi industrijskimi podjetji, kot so Bloomberg, British Telecom, Evropska komisija, Microsoft Research, New York Times

Oddaja prispevkov > TUKAJ