Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 6. oktober 2023 9. kongres psihologov Slovenije - študentski dan

Napočil je čas, da se predstavi tudi mlajša generacija psihologov in bodočih psihologov in pokaže svoj prispevek k razvoju psihologije!

  

Po nekaj letih je ponovno nastopil čas za Kongres psihologov Slovenije, ki bo potekal med 16. in 18. novembrom 2023 v Kongresnem centru Bernardin v Portorožu. Tokrat bodo svoje mesto na dogodku našli tudi študentje, saj je na program kongresa 18. novembra umeščen tudi študentski dan!

Študentski dan je priložnost za študente, da se izrazijo in prispevajo k raznolikosti psihološkega raziskovanja. Ne glede na to, ali ste še na začetku svoje raziskovalne poti ali pa ste že izkušeni raziskovalci vas vabimo, da sodelujete in soustvarjate prihodnost psihologije.

Predstavite lahko svoje raziskave, projekte, študijske primere ali kakršne koli druge prispevke, ki se nanašajo na osrednjo temo dogodka. Kongres bo priložnost, da svoje ideje delite s širokim občinstvom, se povežete z drugimi študenti in strokovnjaki ter izboljšate svoje komunikacijske in raziskovalne spretnosti.

Osrednja tema letošnjega kongresa je preplet posameznika in različnih okolij, s katerimi se srečuje oziroma v njih deluje. To široko področje so združili pod naslovom kongresa: Jaz in okolje: preplet notranjih in zunanjih svetov.

Verjamejo, da je to tema, ki odpira nešteto idej. Zato vas toplo vabimo, da se pridružite na kongresu in skupaj ustvarite bogat kongresni program!

Ne zamudite priložnosti, da svoje delo postavite v središče pozornosti na 9. kongresu psihologov Slovenije in pokažete, da je tudi mlajša generacija pripravljena prispevati k razvoju psihološke znanosti.

Za več informacij o prijavi in podrobnostih kongresa obiščite spletno stran kongresa. 

PRIJAVE NA ŠTUDENTSKI DAN SO ODPRTE DO 15. 10. 2023!

Prijavni obrazec najdete > TUKAJ.