Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 16. oktober 2015 18. tradicionalna Čista desetka

Na Rektorjev dan, v sredo, 21. oktobra 2015, se bo letos izvedla že 18. tradicionalna prireditev Čista desetka, ki jo organizirata Študentska organizacija Univerze na Primorskem in Univerzitetna športna zveza Primorske. Na športni prirediti bo letos, poleg Univerze na Primorskem, Univerze v Novi Gorici in Fakultete za pomorstvo in promet (UL), tekmovala tudi Univerza v Trstu.

Fakultete se bodo pomerile v desetih športno-družabnih disciplinah, in sicer v košarki, nogometu, odbojki, namiznem tenisu, kegljanju, pikadu, kalčetu, briškuli, vlečenju vrvi in pretakanju bevande. Vsak aktivni udeleženec bo prejel majico in brezplačni topel obrok.

Zaradi lažje izvedbe prireditve je potrebna predhodna prijava. Izpolnjeno prijavnico oddate na ŠOUPovih info točkah v Kopru in Portorožu od ponedeljka, 12.10.2015, dalje. Prijave za košarko, nogomet in odbojko se zbirajo do 20.10.2015, za ostale discipline pa do 21.10.02015 (v primeru kasnejše prijave lahko pišete na info@uszp.si). Registracija ekip in tekmovalcev, ki je za imetnike kartice Zdrava Zabava brezplačna, bo potekala na dan dogodka v avli Arene Bonifika.

Vabljeni.