Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 18. februar 2011 PREDSTAVI IDEJO! LE SKUPAJ S TABO LAHKO RASTEMO

Banka Koper, članica bančne skupine Intesa Sanpaolo, organizira natečaj »Customer Satisfaction University Award«, ki bo v Sloveniji potekal pod naslovom »Predstavi idejo! Le skupaj s tabo lahko rastemo.« K mednarodnem projektu, ki poteka tudi v drugih državah, kjer posluje ta mednarodna bančna skupina, so vabljeni  tudi študenti fakultet Univerze na Primorskem. Nagrade so mamljive - za slovenske zmagovalce zaposlitev v Banki Koper, za mednarodne pa na mednarodnem sedežu bank članic skupine Intesa Sanpaolo v Milanu oziroma študij na eni izmed vodilnih italijanskih fakultet.

Zaposlitev – ena beseda, ki pa vzbuja različne misli. Zagotovo si vprašanje »Kam po končanem študiju?« zastavljate tudi vi. Pomena zaposlovanja, ki je bil izpostavljen v nedavni študiji o mladih danes, so se zavedali tudi v Banki Koper in bančni skupini Intesa Sanpaolo, ko so zasnovali natečaj in k sodelovanju povabili univerze oziroma študente po svetu, med njimi tudi študente treh javnih slovenskih univerz. Sodelovanje je vsekakor izziv, saj omogoča zaposlitev. Banka Koper pa v projekt vstopa z zavestjo, da lahko bodočim diplomantom slovenskih univerz omogoči perspektivno zaposlitev in tako pokaže, da je odgovorna za dogajanje v družbi in okolju, kjer deluje in posluje. Tudi sicer banka sodeluje v različnih projektih, ki so usmerjeni v spodbujanje izobraževanja in razvoja, med njimi so tudi projekti, usmerjeni prav v mlado in perspektivno generacijo tako študentov oziroma diplomantov kot mladih podjetnikov.

Na natečaju lahko sodelujejo redno vpisani študenti, ki opravljajo izpite v rednih rokih, imajo povprečno oceno 7 ali višjo, niso starejši od 25 let, tekoče obvladajo angleščino in okolja MS Office ter v času projekta niso na študijski izmenjavi v tujini (npr. Erasmus). Natečaj je razpisan za področje ekonomije, statistike, matematike, fizike, gospodarskega inženiringa, poslovodnih in komunikacijskih ved, sociologije, političnih ved in psihologije.

 

Več informacij v priloženem gradivu in na http://www.banka-koper.si/university_award, kjer je objavljen tudi spletni obra zec za prijavo.