Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 24. november 2023 Oddelek za biodiverziteto gostil številne ogranizacije iz prakse

Oddelek za biodiverziteto UP FAMNIT je danes, 24. 11. 2023, gostili dogodek, namenjen izmenjavi mnenj in predstavitvam organizacij, v katerih so študentke in študentje Varstvene biologije (1. stopnja) in Varstva narave (2. stopnja) v preteklosti že opravljali študijsko prakso. Na dogodek, ki je potekal v prostorih objekta 1.0, (Livade) se je odzvalo kar 11 organizacij, ki so se predstavile na samem dogodku ter tudi prek zoom povezave.

Dogodek je bil organiziran z namenom povečanja kvalitete izkušnje študijske prakse ter boljšega povezovanja z organizacijami, ki jim je v interesu sodelovanje z oddelkom in študenti.

»Zelo nas veseli, da smo lahko gostili takšen dogodek. Verjamemo, da študenti ob raznolikih priložnostih za prakso, ki jih ponujajo organizacije na področjih varstva narave, biologije in izobraževanja, pridobijo ne le dragocene izkušnje, temveč tudi prvi vtis o svojih morebitnih bodočih delodajalcih in njihovem poslanstvu,« je povzel asist. Martin Senič z Oddelka za biodiverziteto UP FAMNIT.

Za udeležbo in sodelovanje se zahvaljujemo vsem prisotnim organizacijam: