Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

četrtek, 14. januar 2021 13. Informativa: 22. – 23. januar 2021

Vse dijakinje in dijake vabimo, da se nam v petek, 22. in v soboto, 23. januarja 2021, pridružijo na
13. Informativi, največjem slovenskem sejmu izobraževanja in poklicev, ki bo letos potekal v virtualni obliki.

Na dogodku boste lahko obiskali virtualno stojnico Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije, kjer bodo študenti in zaposleni preko spletnih klepetalnic na voljo za vsa vprašanja in informacije o študijskih programih in študiju na UP FAMNIT.

Na osrednji stojnici Univerze na Primorskem pa bodo vsako uro potekale video-predstavitve oziroma webinarji s predstavitvami fakultet in različnimi delavnicami. Prav tako pa tudi letos predavatelji in drugi sodelavci UP ponujajo sklop predavanj za širše občinstvo.

Študijske programe UP FAMNIT bomo v sklopu webinarjev predstavili v petek, 22. 1. in soboto, 23.1., po naslednjem urniku:

  • od 11. 00 do 11. 30 - Izberi Famnit: Bodočnost je v prepletu znanosti,
  • od 15. 30 do 16. 00 - Izberi Famnit: Bodočnost je v prepletu znanosti.

Več informacij o celotnem programu Univerze na Primorskem na 13. Informativi je na voljo na povezavi: https://www.upr.si/si/univerza/medijski-center/novice-in-obvestila/up-na-virtualni-informativi-2020-

Ne pozabite, na Famnitu smo v januarju in februarju za vas pripravili še nekaj informativnih dogodkov, celoten program aktivnosti in vse dodatne informacije so na voljo tukaj: https://www.famnit.upr.si/sl/bodoci-studenti/informativni-dan

Obiščite nas na 13. Informativi, veselimo se srečanja z vami!