Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 23. julij 2013 Vabljeni k sodelovanju na 8. Slovenskem forumu inovacij

Obveščamo vas o Javnem pozivu k oddaji inovacij za predstavitev na 8. Slovenskem forumu inovacij.

Slovenski forum inovacij je osrednja nacionalna prireditev inovativnosti, katere namen je predstaviti najboljše in najbolj perspektivne inovativne proizvode, storitve in poslovne modele oz. poslovne procese. Prireditev, na kateri se zbere inovativni potencial Slovenije, je namenjena predstavitvi inovacij, ki imajo tržni potencial, ki odpirajo nova delovna mesta in povečujejo konkurenčnost gospodarstva ter blaginjo slovenske družbe.

Na 8. Slovenski forum inovacij se lahko do zapolnitve mest oz. najpozneje do 19. septembra 2013, prijavijo posamezniki (dijaki, študenti, mladi raziskovalci, inovatorji, upokojenci in drugi), skupine posameznikov,   mikro, mala in srednje velika podjetja ter velika podjetja in raziskovalno-razvojne institucije. Prijavite lahko inovativni proizvod, inovativno storitev, inovativni poslovni model ali poslovni proces.

Na lanskem 7. Forumu inovacij, ki je potekal 26. novembra 2012 v Ljubljani, se je Irman Abdić, diplomant UP FAMNIT, s projektom iSound, uvrstil med 48 najboljših inovatorjev ter zasedel 1. mesto v kategoriji »Študenti in Mladi raziskovalci«. Abdićev projekt iSound zajema niz programov za analizo zvočnih signalov in le-te spreminja v podobe.

Organizator 8. Slovenskega foruma inovacij je SPIRIT Slovenija s finančno podporo Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo. 8. Slovenski forum inovacij bo potekal 12. in 13. novembra 2013 v Ljubljani, v Cankarjevem domu.

Podrobnejše informacije dobite s klikom na povezavi:

http://www.spiritslovenia.si/razpisi/2013-06-18-Javni-poziv-k-oddaji-inovacij-za-predstavitev-na-8-Slovenskem-forumu-inovacij

http://www.foruminovacij.si/sfi/nabor-inovacij/javno-povabilo-k-prijavi-inovacij

POVABILO K SODELOVANJU (PDF)

POGOJI ZA SODELOVANJE (PDF)