Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

torek, 26. februar 2019 Naši študenti aktivni v treh novih projektih

Študentom Famnita se tudi v spomladanskem semestru obetajo nove možnosti sodelovanja pri projektih povezovanja z negospodarskim in neprofitnim sektorjem.
Uspešno smo namreč pridobili sredstva za izvajanje treh novih projektov v okviru Javnega razpisa Projektno delo z negospodarskim in neprofitnim sektorjem - Študentski inovativni projekti za družbeno korist Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije.

Do konca julija letos bodo tako študenti skupaj z učitelji-mentorji in delovnimi mentorji iz sodelujočih podjetij/organizacij, vključeni v naslednje projekte:

Študentom, ki bodo sodelovali pri projektih želimo uspešno delo!

 
Utrinki iz projekta nePOZAB.

»Naložba se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, v okviru osi: »10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«, 10.1. prednostne naložbe: »Krepitev enake dostopnosti vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine v formalnem, neformalnem in priložnostnem okolju, izpolnjevanje znanj, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih oblik učenja, vključno prek poklicnega usmerjanja in validiranja pridobljenih kompetenc«.