Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 3. december 2021 Virtualni karierni dan UP FAMNIT

Na Fakulteti za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije organiziramo Virtualni karierni dan, ki bo potekal v četrtek, 9. decembra 2021, od 13. do 17. ure.

Karierni dan je namenjen Famnitovim študentom vseh študijskih smeri: Matematika, Matematika v ekonomiji in financah, Računalništvo in informatika, Bioinformatika, Podatkovna znanost, Biopsihologija, Psihologija, Sredozemsko kmetijstvo, Varstvena Biologija, Varstvo narave ter Trajnostno grajeno okolje.

K sodelovanju smo povabili podjetja, ki želijo nagovoriti potencialne bodoče sodelavce, udeležba na dogodku pa je za vse udeležence popolnoma brezplačna!

Študentke in študente vabimo, da se pridružite na dogodku in si zagotovite mesto za neposreden klepet z različnimi podjetji in organizacijami ter začnete graditi svojo karierno pot že danes!

Famnitov Virtualni karierni dan bo potekal preko spletnega orodja BRAZEN, ki omogoča:

  • predstavitev organizacije,
  • pametno razporejanje kandidatov na razgovore,
  • deljenje dokumentov (življenjepisov),
  • klepet,
  • na željo delodajalca pa tudi video pogovor.

Vsak klepet traja približno 10 minut, pridružite pa se lahko iz namizja ali pametnega telefona kadar koli med dogodkom. Potencialni delodajalci bodo lahko vaš karierni profil pregledali že pred začetkom Virtualnega kariernega dneva ter vas povabili h klepetu ali video srečanju na dan dogodka.

Zato se registrirajte zdaj in izpilite vaš karierni profil še danes!

Se vidimo na Virtualnem kariernem dnevu UP FAMNIT!