Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 30. maj 2022 Konferenca TRIPLE i in Suicidology 2022

Vabimo vas na 13. konferenco TRIPLE i: intuicija, domišljija in inovacije v suicidologiji, ki bo potekala od 31. maja do 1. junija 2022 v spletnem okolju Zoom in sočasno v prostorih Univerze na Primorskem (Sejna soba, Titov trg 4, Koper, Slovenija). Dogodek organizira Inštitut Andrej Marušič, Slovenski center za raziskovanje samomora v sodelovanju s skladom De Leo Fund Onlus.

TRIPLE i je mednarodna  konferenca, ki jo letno organizira Slovenski center za raziskovanje samomora (UP IAM SCSR) v spomin na pokojnega profesorja dr. Andreja Marušiča in poteka vsako leto v času njegovega rojstnega dne. Namen konference je spodbujanje intuicije, domišljije in inovativnosti pri raziskovanju in preprečevanju samomora in samomorilnega vedenja.

Program vključuje teme s področja raziskovanja samomora in kliničnega dela s samomorilnimi osebami (teorija, raziskovanje, preprečevanje in intervencije v suicidologiji). Posebej bodo obravnavane tudi obstoječe težave pri raziskovalnem in kliničnem delu.

Na dvodnevni konferenci bodo sodelovali mednarodno priznani strokovnjaki s področja suicidologije, kot so Prof. Stephen Platt, Prof. David Gunnell, Prof, Holly C. Wilcox, Prof. Danuta Wasserman, Prof. Kairi Kõlves, Prof. Nicola Veronese, Prof. Lanny Berman, Prof. David A. Jobes in drugi.

Dodatne informacije o konferenci so dostopne na tej povezavi. Morebitna vprašanja lahko naslovite na e-poštni naslov triple-i@upr.si.

Na konferenco so vabljeni študenti, strokovnjaki, znanstveniki, praktiki in drugi, ki jih zanima tema samomorilnega vedenja z različnih področij in z različnih koncev sveta. Naj bo konferenca TRIPLE i priložnost za izražanje in uresničevanje vaše intuicije, domišljije in inovativnih idej.

Prijazno vabljeni!                                                                                                                                                       

Diego de Leo in Vita Poštuvan