Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

petek, 7. september 2012 Seminar MARA

V ponedeljek, 10. septembra 2012, bo ob 16.00  uri v prostorih Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije Univerze na Primorskem, Glagoljaška 8, Koper predavanje v okviru skupnega SEMINARJA ZA MATEMATIČNE IN RAČUNALNIŠKE ZNANOSTI Oddelka za matematiko in Oddelka za Informacijske znanosti in tehnologije UP FAMNIT, Oddelka za matematiko in Oddelka za Informacijske znanosti in tehnologije UP IAM, Oddelka za matematiko in računalništvo UP PEF ter Oddelkov za matematiko in teoretično računalništvo IMFM.

RAČUNALNIŠKI SEMINAR

Prostor: FAMNIT-1-RU1 ob 16:0
0

Predavatelji: David Božič, Damir Deželjin, Aleš Kalin in Peter Race

Povzetek:

Podjetje MondoKey (www.mondokey.com) se ukvarja z rešitvami s področja visoke varnosti. Pri razvoju prototipa je sodeloval tudi študent FAMNIT-a. Omenjene rešitve so bile razvite po t.i. ad-hoc principu kot odgovor povpraševanje trga. Zaradi hitrega razvoja ni bilo časa postaviti sodobno strukturo vodenja projektov, kar se je izkazal kot problem pri širitvi tima.

Cilj projektnega seminarja, ki ga bo predstavila skupina štirih študentov, je bil dokumentirati del razvitega sistema ter definirati smernice za integracijo že razvitega sistema s satelitskimi sistemi.

Vabljeni!