Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

sreda, 2. marec 2022 Vabilo na online GEN-I Trading Challenge

           

Od 14. marca do 13. maja bo preko spleta potekalo tekmovanje GEN-I Trading Challenge.

Gre za online tekmovanje za vse, ki bi se preizkusili v trgovanju z energijo pri največjem trgovcu z električno energijo v Sloveniji – GEN-I.

V osmih tednih boste na programu spoznavali teorijo in se preizkusili tudi v simuliranem trgovanju (t.i. »paper-tradingu), vseskozi pa vas bodo podpirali preko tedenskih pogovorov z njihovimi senior trgovci.

Informacije o tem, kdo se lahko prijavi, kaj pridobite s tekmovanjem, kakšna je glavna nagrada, kako izgleda področje trgovanja pri GEN-I, izkušnjo njihovega čezmejnega trgovca in pogosta vprašanja najdete na povezavi https://gen-i.si/gen-i-trading-challenge/.

Za dodatne informacije lahko pišete na elektronski naslov tradingchallenge@gen-i.si.

Prijave so odprte do 7. marca 2022. Prijava ne pomeni avtomatične uvrstitve v tekmovanje, prijavi na tekmovanje sledi izbor kandidatov. Vabimo vas, da si pred prijavo preberete Splošne pogoje sodelovanja (https://gen-i.si/gen-i-trading-challenge/).

Za več objav lahko sledite družbenim omrežjem Instagram (https://www.instagram.com/geni.doo/), LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/genidoo/) in Facebook (https://www.facebook.com/genidoo/).