Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

sreda, 8. junij 2022 Razpis za kadrovske štipendije - Novartis v Sloveniji

Spoštovani,

v Novartisu v Sloveniji motiviranim dijakom ter študentom ponujamo priložnost, da se skupaj z nami poklicno in osebnostno razvijajo ter uresničijo svoje poklicne ambicije. V ta namen razpisujemo kadrovse štipendije v študijskem letu 2022/2023.

Naši izdelki izboljšujejo življenja 750 milijonov bolnikov po svetu, a naše ambicije so še večje. Vemo, da lahko rešitve na aktualne izzive farmacevtske industrije najdemo v sodelovanju vedoželjnih in pogumnih posameznikov in verjamemo, da je tudi med vašimi študenti nekaj takih. Pridobitev kadrovske štipendije v Novartisu v Sloveniji je edinstvena priložnost za mlade talente, da že tekom izobraževanja spoznajo delo v mednarodnem farmacevtskem okolju, kjer lahko kasneje tudi začnejo svojo karierno pot.

Novartis v Sloveniji sodi v sam vrh zaposlovalcev, kar izhaja iz kulture podjetja in nenehnih prizadevanj za izboljšavo delovnega okolja. Zavedamo se, da so motivirani sodelavci predpogoj za razvoj, napredek in uspeh podjetja, zato je razvijanje opolnomočene, vedoželjne in navdihujoče kulture, ki temelji na raznolikosti in vključenosti posameznika, naša prioriteta. Prizadevamo si omogočiti okolje, v katerem lahko zaposleni v celoti sprostijo svoje talente in ustvarjalnost, kar je prepoznano tudi izven podjetja. Pred kratkim smo kot prvo in edino farmacevtsko podjetje v Sloveniji pridobili mednarodni certifikat »Top Employer 2022«, portal MojeDelo.com pa nam je v okviru svoje raziskave že drugo leto zapored podelil naziv najuglednejšega delodajalca v Sloveniji.

Fakulteta ima v življenju mladih pomembno vlogo ne le v obdobju študija, ampak tudi v nadaljnjem življenju, saj znotraj nje mladi sprejmejo nekatere pomembnejše odločitve. Upamo, da smo vam s kratkim dopisom uspeli predstaviti, zakaj je prijava za kadrovsko štipendijo Novartisa v Sloveniji pravilna odločitev za nadobudne mlade ume. V kolikor prepoznate dodano vrednost, ki jo lahko kot vodilni zaposlovalec v prihodnosti nudimo vašim študentom, vas prosimo, da vaše študente obvestite o možnosti sodelovanja z nami in jih spodbudite k prijavi za kadrovsko štipendijo. V ta namen smo na vašo fakulteto poslali letake, katere prosimo, da jih podelite s študenti.

Prijave so odprte do 20. junija 2022, več informacij pa je na voljo tudi na spletni strani.

S spoštovanjem,

Novartis v Sloveniji