Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

petek, 15. september 2023 Vabljeni na ŠTART UP - spoznavni dogodek za vse študente UP

     

Dogodek poln športnih iger v organizaciji ŠportUP-ja, druženja, spoznavanja in prepletanja novih poznanstev med študenti UP, predstavitev društev iz lokalnega okolja in aktivnosti, ki so jih pripravile fakultete UP nas bodo zabavale vse do poznega popoldneva. 

  • Kdaj?:  7. 10. 2023, 10.00-17.00
  • Kje?: Obmorski park Žusterna, Koper  
  • Kaj?:  Spoznavanje - Druženje - Igre - Zabava  

PRIJAVI SE TUKAJ -


URNIK dogodka:

10.00  – Registracija na dogodek ob kateri prejmete zapestnico, kartonček z aktivnostmi in majico UP ter  uradni začetek prireditve.

10.00-13.00  – Zbiranje žigov aktivnosti na točkah fakultet UP in drugih društev/organizacij za srečelov UP ter športno-družabne aktivnosti v organizaciji ŠportUP

13.00  – Kosilo

14.00-17.00  – Zbiranje žigov aktivnosti na točkah fakultet UP in drugih društev/organizacij za srečelov UP ter športno-družabne aktivnosti v organizaciji ŠportUP

OSNOVNA NAVODILA

Na prizorišču bosta postavljena pitnika Rižanskega vodovoda, zato s seboj imejte bidon oz. flaško za hidracijo.

Za vse sodelujoče bo organizirano kosilo, vendar vas zaradi želje po trajnejšemu ravnanju (»zero waste«) spodbujamo, da s seboj prinesete pribor in globlji krožnik ali posodico.

Lokacija dogodka tudi letos omogoča neizmerne možnosti poležavanja na sončku, zato imejte v nahrbtniku ali torbi tudi kakšno kopalno brisačo ali piknik odejo.

Ob registraciji boste prejeli tudi kartonček, s katerim boste na različnih predstavitvenih točkah zbirali žige. Vsak študent bo za napolnjen kartonček sodeloval tudi v srečelovu z bogatimi nagradami, zato vas vabimo k aktivnem zbiranju in sodelovanju. Na prizorišče ni dovoljen vnos alkohola in drugih nedovoljenih substanc. Kršitelje bo obravnavala varnostna služba.

Vsi udeleženci smo soodgovorni za red in čistočo na prizorišču zato vas prosimo, da smeti odlagate na za to namenjena mesta.

Ne dvomimo, da bo dogodek odlična popotnica v novo študijsko leto tako za vas, kot za nas.

Se vidimo v soboto v Obmorskem parku Žusterna!

ŠtartUP lani 

             


>>> UPORABNE INFORMACIJE ZA USPEŠEN ŠTUDIJ <<< (klik na letak)

TUTORSTVO NA UP

Vsak začetek je težak, pa vendarle lažji, če nisi sam/a. Tutorji študenti in tutorji učitelji ti bomo pomagali pri iskanju informacij ter vključitvi v študentsko življenje. 

Če želiš svojega tutorja, nam piši na welcome@upr.si

NAMESTITEV

Študentski domovi UP ti bodo pomagali pri namestitvi. Tvoja vprašanja čakamo na info@sd.upr.si

ŠTIPENDIJSKI SKLAD

Smo edina javna slovenska univerza z lastnim štipendijskim skladom. namenjen je nagrajevanju najbolj obetavnih študentov in navezovanju stikov s potencialnimi delodajalci že v času študija. Te zanima? Poglej na našo  in nas pokliči. V Kariernem centru UP ti nudimo vso podporo.

ŠTUDENTSKI SVET UP

Študentski svet UP te vabi med svoje člane. Z nami boš skrbel za obštudijsko dogajanje in pomagal pri organizaciji različnih dogodkov. Več na upr.si

Letak "Informacije za nove študente" UP (.pdf, 1,8MB)