Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
SI | EN

četrtek, 25. avgust 2022 Vabljeni na drugo izvedbo Biološko-psihološke študentske konference

Študentje Društva varstvenih biologov - Biodiva in Društva študentov biopsihologije, pod okriljem Univerze na Primorskem, Fakultete za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije (UP FAMNIT), vabijo na PASIVNO UDELEŽBO na drugo Biološko-psihološko študentsko konferenco v Kopru.

Namen konference je promovirati znanost, spodbujati študente k vključevanju in sodelovanju v znanstveni skupnosti, jih motivirati za raziskovanje v stroki, omogočiti pridobivanje kompetenc pri pisnem in ustnem podajanju strokovnih vsebin ter povezati mlade študente in bodoče strokovnjake. 

Na konferenci boste lahko prisluhnili zanimivim prispevkom kolegov študentov in diplomantov. Za udeležence konference pa bodo organizirana tudi predavanja gostujočih predavateljev ter bogat družabni program.

  • KDAJ: od 15. do 17. septembra 2022
  • KJE: v Kopru (Univerza na Primorskem, UP Famnit)*

  • PRIJAVE:: LINK

  • ROK ZA PRIJAVE: 8. september 2022

Prijavnina: 10 eur (vključuje predavanja študentov, gostujočih predavateljev, coffee breaks in sodelovanje v pestrem družabnem programu)

*Zaradi nepredvidljivih razmer epidemije virusa SARS-CoV-2, obstaja možnost, da bo konferenca organizirana prilagojeno, v skladu s takrat veljavnimi predpisanimi epidemiološkimi ukrepi.

Informacije so na voljo tudi na Facebooku in Instagramu.

Za vsa vprašanja so vam na voljo preko uradne elektronske pošte biopsi.konferenca@upr.si

Več o konferenci