Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 15. februar 2021 Uspešno izpeljani Virtualni informativni dnevi 2021

Ta petek in soboto, 12. in 13. februarja, so se na Famnitu odvijali Informativni dnevi za dijake – letos so prvič potekali preko spleta.

Dijake smo, kot vsako leto, pozdravili v dveh terminih, in sicer ob 10. in 15. uri v petek, ko se nam je skupaj pridružilo 178 obiskovalcev, ter v soboto ob 10. uri, ko je bilo obiskovalcev nekoliko manj – 79.  Sobotni popoldanski termin je bil rezerviran za predstavitev treh dodiplomskih študijskih programov, ki jih izvajamo v angleškem jeziku (Mathematics, Bioinformatics, Computer Science), pridružilo sem nam je 19 obiskovalcev iz tujine.

V uvodnem delu predstavitev smo se oglasili iz avle, od koder smo s pomočjo virtualnega sprehoda predstavili prostore fakultete, iz Velike predavalnice 1 pa je obiskovalce pozdravil tudi dekan, izr. prof. dr. Ademir Hujdurović. V nadaljevanju so se obiskovalci lahko pridružili predstavitvam, ki so jih pripravili koordinatorji študijskih programov, in sicer:

 

Med 13. in 15. uro so bili za klepet na voljo tudi famnitovi študenti, ki so skozi svoje izkušnje vedeli povedati še kaj več o študiju na Famnitu, o obštudijskih dejavnostih in študentskem življenju v Slovenski Istri.

Poleg Informativnih dni, ta in naslednji mesec, na Famnitu pripravljamo še nekaj informativnih dogodkov, vsa bodo potekala preko spleta v naslednjih terminih:

24. 2. 2021, ob 15.00

Izberi Famnit: 
7 študijskih programov za ∞ poklicev

prijavi se

25. 2. 2021, ob 16.00

FAQ - Študenti odgovarjajo

prijavi se

10. 3. 2021, ob 15.00

Izberi Famnit: 
Znanost = prihodnost

prijavi se