Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

ponedeljek, 28. januar 2019 Uspešen nastop Famnita na 11. Informativi

V petek, 25., in soboto 26. januarja se je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvila 11. Informativa – največji slovenski sejem izobraževanja in poklicev. Razstavni prostor Univerze na Primorskem je kot običajno obiskalo veliko število dijakov in njihovih staršev, katerim so študenti in zaposleni Famnita predstavili študijske programe in ostalo dogajanje na fakulteti.

 

Istočasno so okoli stojnic potekale interaktivne delavnice na temo genetike, reševanja rubikove kocke s pomočjo algebre, računalništva in varstva želv, v predavalnici UP pa smo lahko prisluhnili predavanju oziroma interaktivni delavnici doc. dr. Ane Arzenšek na temo priprave na razgovor pri delodajalcu, doc. dr. Klen Čopič Pucihar se je spraševal, ali bo moč misli nova oblika komunikacije s svetom, asist. Matic Jančič pa je predstavil stanje varstva morskih želv v naših morjih.

   

Čestitke vsem študentom in zaposlenim za odlično opravljeno delo, s katerim so tudi letos pritegnili res veliko število potencialnih novih brucev in ostalih radovednežev!

Naslednji informativni dogodek bodo Informativni dnevi 2019. Več o letošnjem programu in o možnosti brezplačnega prevoza do Kopra lahko preberete na tej povezavi.