Univerza na Primorskem Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
-->
SI | EN

sreda, 26. april 2017 Srečanje z Uršo Bernardič, diplomantko UP FAMNIT

Vse študente in zaposlene UP FAMNIT vabimo na srečanje z diplomantko Biopsihologije Uršo Bernardič, ki bo v četrtek, 4. maja, ob 18:00 v študijski sobi v Galebu (Kettejeva 1) v Kopru.

Urša Bernardič je dodiplomski študij Biopsihologije na UP FAMNIT zaključila leta 2015 z nalogo Vloga nespečnosti na zdravje: psihonevroimunološki pogled. Podiplomski študij je nato nadaljevala na Univerzi v Amsterdamu, natančneje na programu Research Master Brain and Cognitive Science (Behavioural Neuroscience track), iztekajoče se študijsko leto pa je preživela kot raziskovalka v Sloan Neuroeconomics Lab na Massachusetts Institute of Technology (MIT).
Njene vtise iz Bostona lahko preberete v tem kratkem intervjuju.

Urša je bila v času študija na Famnitu zelo aktivna tutorka, sodelovala je pri promociji študijskega programa Biopsihologija in bila tudi članica študentskega sveta fakultete. Leta 2015 je skupaj s šestimi študenti Famnita sodelovala pri projektu zaspancek.si, ki je prejel nagrado za najboljši študentski projekt na natečaju Podjetna Primorska.

Za splošno angažiranost in študijske uspehe je istega leta prejela pohvalo za odlične študijske dosežke ter aktivno vključevanje v razvojno in raziskovalno delo Oddelka za psihologijo UP FAMNIT ter pohvalo za aktivno delovanje na področju razvoja obštudijskih dejavnosti študentov.

Na srečanju bo diplomantka predstavila svojo izobraževalno pot na Nizozemskem, raziskovanje v ZDA in načrte za doktorski študij že v naslednjem študijskem letu.
Dogodek organizira Združenje Alumni UP FAMNIT.

Vljudno vabljeni!

Na fotografiji: Urša Bernardič pred MIT v Famnitovi majički. Objavljen posnetek velja za najbolj všečkano objavo na Famnitovi FB strani.